WP fejlesztőt keresünk. Projekt: Híroldal és tartalom aggregátor.

Sziasztok, WP fejlesztőt keresünk egy fiataloknak szóló közösségi híroldal és tartalom-aggregátor lefejlesztéséhez. (LEÍRÁS+FUNKCIÓK lejjebb.)A projekt a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat koordinálásában valósulna meg azzal a céllal, hogy felületet biztosítson a fiatalokat (13-18 évesek) érintő események és kérdések megvitatására. Az oldalt önkéntes szerkesztők és az egyesület támogatói fogják működtetni és felügyelni. Illetve egy középiskolásokból válogatott csapat. Az oldal arculatának tervezése is ezen a körön belül valósul meg, de a programozási részére külsős segítséget keresünk. A források szűkössége miatt az ajánlatok elbírálásakor az ár egy fontos szempont lesz.Ajánlatokat bármilyen formában, a következő email címre is várjuk: peterpelles [kukac] gmail.com. Az irányár (lehet egy tól-íg összeg is, amíg a funkciókat nem pontosítjuk) megadása mellett kérjük, hogy adjátok meg azt is, hogy a grafikai anyagok leadásától számítva (kb.) mennyi időn belül valósulhatna meg a fejlesztés, tehát indulhatna el az oldal.

LEÍRÁS+FUNKCIÓK:

Az oldalt leginkább a REDDIT vagy DIGG közösségi híroldalakhoz tudnánk hasonlítani azzal a különbséggel, hogy saját szöveg és címkék hozzáadását is lehetővé akarjuk tenni.-Cikket bárki (regisztrált) megoszthat és kommentelhet. Regisztrálás: Facebook vagy email.

-A cikkek 3-4 kategóriába lennének sorolva jellegük szerint (pl. esemény, vélemény), és eszerint kapcsolódna minden cikkhez egy sablon szavazás pl. Egyetértek. Nem értek egyet.

-A cikkek 6-7 kategóriába lennének sorolva minőségük szerint (pl. felvilágosító, bámulatos).

-A cikk tartalma származhat linkelésből vagy lehet saját, vagy vegyes.

-Minden cikkhez tartozik egy fotó. Ezt linkből, feltöltésből vagy egy közös (az eddig feltöltött képekből álló) adatbázisből lehet hozzárendelni.

-A cikkek szabadon címkézhetőek.
  • Minden cikknél meg kell adni, hogy a szereplő, az érintett vagy mindkettő tartozik az adott célcsoportba (18 éven aluliakhoz). Ezt a legegyszerűbb kipipálás vagy más megoldással, hogy a cikkek szerint is szűrhetőek legyenek.

    -A cikkek megosztója anonim, de értékelt (pontszámot gyűjtenek), aszerint, hogy hányan kattintottak az általa megosztott cikkre. Ez a pontszám befolyásolja a cikk helyét a hírfolyamban.
  • Az oldalon lehetőség kell legyen reklám/banner elhelyezésére is.

    -A felhasználói profilok kizárólag arra vonatkozó információ tartalmaznának, hogy a felhasználó eddig milyen cikkekhez szólt hozzá. Valamint amit a Facebook regisztráción keresztül elérhetővé akar tenni (pl. életkor, iskola)

    -Facebook integráció a szükséges és lehetséges legmélyebb szinten. Elsősorban a cikkek megosztásához. Kommentelés is valószínüleg a Facebook komment rendszerrel.