Esetleg tudna valaki segíteni, miért van az, hogy a magyar lokalizáció alá amint feltelepítem az E-commerce-et, azonnal megborul az egész adminfelület. A lap maga megy tovább, de az adminra nem lehet belépni. Amint törlöm a plugint, helyrejön minden.
Próbáltam már eleve magyar WP-t feltenni, angolt feltenni és magyarítani, majd úgy a plugint. Az angol alatt tökéletesen megy, de amint felteszem a magyar nyelvi fájlokat, egyből rotty.
Tud valaki rá valami gyógyírt?
köszi
verziók?
'mano' wrote:
verziók?
Mindenből a friss, de próbálkoztam régebbivel is, akkor sem ment :(
Mit jelent a “rotty”? Hol akad el? Van hibaüzenet?
'Kalinka' wrote:
Mit jelent a "rotty"? Hol akad el? Van hibaüzenet?
Semmi :( A weblap megy, de az adminfelületre nem lehet belépni. És csak akkor, ha magyar lokalizáció van a WP-n. Minden más variációban működik.
Tehát amint bekapcsolom az e-comm. modult, ahogy frissül az admin oldal, már nem töltődik be
Minden wp verzió alapból angol csak van hozzá Magyarosítás is.
Az két wp verziódban ugyanaz az adatbázis beállítás? Ha különböző, lehet, hogy a Magyarra beállított usernek nincs joga táblát létrehozni?
Esetleg megpróbálhatod inaktiválni a futó pluginokat és tenni egy próbát.
'Kalinka' wrote:
Minden wp verzió alapból angol csak van hozzá Magyarosítás is.
Az két wp verziódban ugyanaz az adatbázis beállítás? Ha különböző, lehet, hogy a Magyarra beállított usernek nincs joga táblát létrehozni?
Tudom, h alapból angol, csak próbáltam úgy, h utólag tettem csak fel a magyarítást. Amíg csak angol volt addig ment is, de amint felkerült a magyar lokalizáció, megáll ugyanúgy. Ugyanaz az adatbázis beállítás, ugyanaz minden.
Bizonyos, hogy nem azonos minden, hogy valamelyik beállítás nem megfelelő - csak látszólag jó. Kisbetű-nagybetű, aláhúzás, kötőjel, stb.
Nézd meg figyelmesen.