Sziasztok!
A WP alap regisztrációs rendszerét használom a honlapomon.
Az utóbbi egy hétben a WP regisztrációs értesítők betűi olyanok lettek, mint az URL-ben képzettek.
Ez az értesítés például:
[KölcsönzésBérlés.hu] Új felhasználó regisztrációja
10 napja még így érkezett:
[KölcsönzésBérlés.hu] Új felhasználó regisztrációja
Ez a WP 4.6.1 frissítéssel függ össze, másnál is van ilyen jelenség?
Ha nem, akkor hol kezdjem keresni a megoldást?
Előre is köszönöm a segítséget.
aKérdező
Bővítményt, sablont módosítottál, cseréltél?
A szerveren történt a php_mail-en beállítás?
Semmit sem módosítottam és semmit nem cseréltem (már a WP frissítésen kívül). A mail beállításokon sem változtattam. (Magyar Hostingnál vagyok).
Annyi biztos , hogy szeptember 6-án még jól jött, 12-én már nem. Beszéltem a Magyar Hostinggal is. Először azt mondta a webmesterük, hogy a levelezésem karakterkódolását nézzem meg, ami nyilván nem ok, hiszen az értesítő többi részén jól jelennek meg az ékezetes betűk. Ebben megállapodtunk.
Amikor továbbítottam a beérkező "hibás"levelet a fiókomon keresztül a webmesternek, ott már állítólag jól jelent meg.
Ezek után nem tudtak segíteni, hogy nálam miért változik át a szöveg
Sziasztok, véletlenszerűen kiderült az ok.
Megosztom, mert tanulságos és jól jelzi, hogy a mai világban mi minden függhet össze. Hátha más is belefut hasonlóba.
Átnéztem a WP angol support forumot, hogy megjelent-e másnál is ez a jelenség, de semmi nyom. Elkezdtem végig ellenőrizni és lekapcsolgatni minden olyan más dolgot, ami a honlappal összefügghet.
A jelzett időintervallumban a freemailben létrehoztam egy saját feladót a honlap info@(domain név) nevű emiljére. Küldtem is leveleket innen. Nos, ahogy megszüntettem ezt a saját feladó kiterjesztést a freemail-ben, visszaállt a rend.
Nem vagyok IT szaki, ezért nem tudom, hogy miként függhetnek össze ezek a dolgok, de a jelek szerint összefüggenek.
A freemail sok sebből vérzik. Tőlük küldeni weblapok email-jeit nem jó ötlet.
Másnál is volt vele gond? Pl. gmail-re érkező email-ekkel?