Wp-Email magyarosítás

Sziasztok!

Mivel régebben úgy emlékeztem, hogy egy plugin könyvtárába elég betenni a nyelvi fájlokat és az automatikusan átvált a feltöltött nyelvre, sajnos nem jól tudtam. Esetemben a Wp-Email nevezetű, remek plugin-t szerettem volna magyar nyelven használni, a hozzá letöltött nyelvi fájlok segítségével. A fórum keresőjével is próbáltam megoldást találni, de sajnos nem találtam sehol infót, ha mégis lenne elnézést kérek, hogy új témát indítottam. Tehát akkor, hogy is lehet a magyar nyelvi fájlokat(.mo,.po) érvényesíteni erre a jó kis pluginra?

Hello!

Másold a nyelvi fájlokat a wp-content/plugins/wp-email/i18n/ mappába ilyen formában:

wp-email-hu_HU.mo

ha nincs i18n mappa hozz létre egyet!

Nem volt ilyen mappa, létrehoztam, bemásoltam a fájlokat, frissítettem az oldalt, de sajnos továbbra is angol nyelvű. Nem tudom mi lehet a gond. Vagy kilehet választani a Wp-Email-ban, hogy milyen nyelvű legyen?

Azt nem tudom ki lehet e választani!

WP verziód?

Szolgáltatód neve?

A web-server-nél vagyok és a legújabb 3.1.3-as a wordpress verzió.

A wp-email-hu_HU.mo fájlt a bővítmény gyökérkönyvtárába kell másolni.

Kis- és nagybetűkre ügyelj!

Kedves Győző!

Sajnos továbbra is változatlanul angol nyelven jelennek meg a bővítmény szövegei.

A wp magyarul beszél?

Töltsd le innen a magyar nyelvi fájlt: http://www.wordpress2you.com/letoltes/?did=4

Köszönöm szépen a segítségedet! A megadott honlapon letöltöttem a fájlokat és miután azok feltöltöttem magyarul beszél a kicsike :slight_smile: