Wp egyedi lassúság okai ....

Sziasztok!

Bevallom teljesen új vagyok a fórumon, de megszorultam picit és szükségem lenne segítségre, mert a neten nem találtam megoldást sehol… Készítettem egy woocommerces wp weboldalt, a vége felé járok már azonban idő közben lassult picit, utánna jártam pingdom-on, hogy mi is lehet az oka … Mindenféle cachelés be volt t már állítva, + photon, cloudflare végig próbáltam figyelni a dolgokra…

Pingdomon betöltési időket nézegetve 2 dolog szúrt szemet:

1. style.ccs 0 byte 4,88 s-es betöltési idővel
  2. plus.png 35,4 kb 3,99 s töltési idővel … (amit nem is tudok, hogy micsoda vagy mi ez, mert én nem emlékszem h feltettem volna plus.png-t)

ez a 2 kilógó adat épp elég, hogy szétszedje az oldalam, a nem ismert hiba előtt 3,2-6 sec közt töltött be egyébként… kérlek segítsetek mert ez hihetetlenül bosszantó

és csak eztán jön az oldal
  3. http://esoviz.net/ 44,6 kb 2,31 s (szerintem ez egész normális)

Szívesen adok hozzáférést is az oldalhoz, ha valaki ránézne.

Előre is köszönöm a segítséget!

Rengeteg lassító tényeződ van a fejléc lejárat hiányától a képoptimalizálás hiányáig.

A képen ott van a fájlnév alatt az elérési útvonal, ahol keresi ezeket a fájlokat.

Az is egy érdekes kérdés nálad, hogy a google map miért 10x tölt be.

Még az előtte lévő betöltési idő is sok. 3 körül mindenképpen be kellene töltenie.

Ráadásul nemcsak kívülről, először lassú, hanem az egyes oldalakat is lassan tölti.