WP-ecommerce termékek száma oldalanként

Olyan bővitményt keresek, aminél belehet állítani, hogy egy oldalon hány termék jelenjen meg és egy sima user kitudja választani, hgy hány terméket szeretne látni egy oldalon.

Most nekem a wordpress bolt résznél alapból bevan állítva 25-re, de szeretném azt megcsinálni, hogy a felhasználó saját magának tudja kiválasztani, hogy hány terméket jelenítsen meg neki 1 oldalon belül.

Kérlek segítsetk.

“wordpress bolt résznél?”

WordPressben nincs bolt rész…

az admin menübe a beállítások résznél.

wp-ecommerce bővítményem van, gondolom ezen belül érhető el ez az opció és ebbe csak azt lehet beállítani, hogy hány terméket mutasson oldalanként.

Ez esetben átnevezem a témát, mert félrevezető az eredeti cím.

úgy emlékszem vannak olyan ingyenes sablonok, melyek e-commerce-re vannak kitalálva, és beléjük van építve ez a választási lehetőség. szóval nézz szét, hátha ki tudod bogarászni belőlük…

köszönöm. De jelenleg a mazine(fizetős) sablonon szeretném ezt megvalósítani valahogy. Bármilyen megoldás jó nekem, de mindenképp lényeges lenne az oldalra.

Akkor nézd meg a Mano által ajánlott sablonok egyikét, ahogyan Mano mondta, hogy keresd meg benne azt a részt, és a mazine sablonban írd át annak megfelelően.

Vagy, a másik megoldás, hogy a fizetős sablonokhoz járó ügyfélszolgálatot abajgassad (ha már fizettél érte), hogy vegyék ki azt belőle, ami nem odavaló. :wink:

akkor még az volna a kérdésem, hogy hol találok én ilyen sablonokat, mer akkor kipróbálnám őket?!

(lehet amatőr kérdés, de nem tudom, hogykeressek rájuk.)

Hááát, elég bonyolult… :wink:

wp (mint wordpress) + e-commerce (mint e-commerce) + free (free, mint ingyenes) + theme (theme, mint sablon)

a Google ezt fogja kiadni: http://www.google.hu/search?q=wp+e-commerce+free+theme&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a