Olyan bővitményt keresek, aminél belehet állítani, hogy egy oldalon hány termék jelenjen meg és egy sima user kitudja választani, hgy hány terméket szeretne látni egy oldalon.
Most nekem a wordpress bolt résznél alapból bevan állítva 25-re, de szeretném azt megcsinálni, hogy a felhasználó saját magának tudja kiválasztani, hogy hány terméket jelenítsen meg neki 1 oldalon belül.
Kérlek segítsetk.
“wordpress bolt résznél?”
WordPressben nincs bolt rész…
az admin menübe a beállítások résznél.
wp-ecommerce bővítményem van, gondolom ezen belül érhető el ez az opció és ebbe csak azt lehet beállítani, hogy hány terméket mutasson oldalanként.
Ez esetben átnevezem a témát, mert félrevezető az eredeti cím.
úgy emlékszem vannak olyan ingyenes sablonok, melyek e-commerce-re vannak kitalálva, és beléjük van építve ez a választási lehetőség. szóval nézz szét, hátha ki tudod bogarászni belőlük…
köszönöm. De jelenleg a mazine(fizetős) sablonon szeretném ezt megvalósítani valahogy. Bármilyen megoldás jó nekem, de mindenképp lényeges lenne az oldalra.
Akkor nézd meg a Mano által ajánlott sablonok egyikét, ahogyan Mano mondta, hogy keresd meg benne azt a részt, és a mazine sablonban írd át annak megfelelően.
Vagy, a másik megoldás, hogy a fizetős sablonokhoz járó ügyfélszolgálatot abajgassad (ha már fizettél érte), hogy vegyék ki azt belőle, ami nem odavaló.
akkor még az volna a kérdésem, hogy hol találok én ilyen sablonokat, mer akkor kipróbálnám őket?!
(lehet amatőr kérdés, de nem tudom, hogykeressek rájuk.)
Hááát, elég bonyolult…
wp (mint wordpress) + e-commerce (mint e-commerce) + free (free, mint ingyenes) + theme (theme, mint sablon)
a Google ezt fogja kiadni: http://www.google.hu/search?q=wp+e-commerce+free+theme&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a