WP Easy Post Types

Sziasztok!

Telepítettem az WP Easy Post Typesplugint. Sajnos nem egy teszt oldalon hanem egy már működő oldalon, hogy kipróbáljam. Aztán telepítés után mikor szerettem volna megnézni h mit is csináltam, megdöbbenésemre azzal szembesültem, hogy a fölodalról bármelyik hivatkozásra kattintok, legyen az bejegyzés vagy másik oldal, azt a választ kapom h nincs ilyen oldal. Szoval 40-es oldal jön be helyette. A bővítményt már töröltem és még minidg ez áll fenn. Szóval most a főoldalon kívül semmit nem lehet megnézni az oldalon. KÉRLEK TITEKET AKINEK VAN BÁRMI ÖTLETE AZ SEGÍTSEN!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!

frissitsd a permalink strukturat az altalaban segit

Köszi a tippet, de már azon is túlvagyok és még mindig semmi.

Más ötlet?

'resi' wrote on '2010-09-11:

Köszi a tippet, de már azon is túlvagyok és még mindig semmi.

Más ötlet?

először is azt írják a wordpress fórumon, használd inkább ezt a plugint: http://wordpress.org/extend/plugins/simple-custom-post-type-archives/ ez megoldja a gondod asszem.

Ha nem akkor itt egy másik a 404 hiba megoldására, de ehhez vissza kell tenned a plugint:

1. ellenőrizd, hogy nincs-e olyan kategória/slug/tab neved, ami a rendszerben már létezik. például, ha van már mondjuk egy videó kategória neved, akkor ne használd azt system key(rendszer kulcs)-nek (nem tudom mi ez, de te biztos, nem ismerem a plugint)

2. amikor új kategória/tab/slug nevet adsz, menj mindig a Beállítások --> permalinkek struktúrához és ments. Nem tudják miért, de állítólag így műxik a dolog.

Egyébként itt van angolul is, ha úgy jobb:

TO fix the 404 error you will need to do the following.

1. Make sure your not using an existing catagoriy/slug/tab names that all ready exists for your system names. So for example if you all ready have a catagory or tab named movies you can not use movies for your system key / new catagory / new tag.

2. Every time you add a new post type go to Settings > Permalinks and save changes. Not sure why but saving the changes after every change made it work.

Nem akarlak megijeszteni, de sokan azt írják, hogy újratelepítéssel sem jött helyre ez a hiba, hiába törölték a kategóriákat, bejegyzéseket. Szóval ha a fenti megoldás nem segít, akkor nincs ötletem.