WP e-commerce nyelvi beállítás részleges

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, boszimamához hasonló problémával küszködök, de nem tudok tovább lépni rajta.

Abundance témát használok, amire woocommerce webáruházat telepítettem. Mivel a webáruház pluginnak nincs magyar nyelvű fordítása, ezért

az angol nyelvi fileokat lefordítottam magyarra és felmásoltam az összes lehetséges mappába őket (wp content/languages és a plugins/woocommerce/languages)

De semmi változás, illetve telepítettem a WPML plugint, de ezt írja ki, miután bekapcsolom.

WooCommerce Multilingual is enabled but not effective. It requires WPML in order to work

Ha valaki tudna segíteni, azt meghálálnám!

Köszi!

woocommerce-hez biztos vagyok benne, hogy jár support. tőlük kérdezted már?

[font=arial,helvetica,sans-serif:1xzkdzmh]Sziasztok![/font:1xzkdzmh]

[font=arial,helvetica,sans-serif:1xzkdzmh]A rendelési eredményeknél az e-commerce így írja ki az vásárolt áru(ka)t: - 1 Xnevű termék 9.258 HUF, és az lenne a kérdésem hogy oldjam meg, hogy a kíírásba beleírja, hogy 1db, nem csak simán 1 és a termék neve. Már az egész wpsc-transaction_results_functions.php-t feltúrtam, de nem jöttem rá, mert nem vagyok nagy php-s sajnos. Ugyanígy küldi el az értesítő email-t is, és ott is szeretném elérni ezt a változást. Valaki tud segíteni?[/font:1xzkdzmh]

[font=arial,helvetica,sans-serif:1xzkdzmh]Köszi.[/font:1xzkdzmh]

wpsc-tansaction-results-functions.php fileban a 254.sor környéke et a sor :

$product_list_html.= "nr - " . $row[‘quantity’] . " " . $row[‘name’] . " " . $message_price_html . “nr”;

erre:

$product_list_html.= "nr - " . $row[‘quantity’] . " db " . $row[‘name’] . " " . $message_price_html . “nr”;

$product_list_html.= "nr - " . $row[‘quantity’] . " " . $row[‘name’] . " " . $message_price_html . “nr”;

erre:

$product_list_html.= "nr - " . $row[‘quantity’] . " db " . $row[‘name’] . " " . $message_price_html . “nr”;

Szuper! Köszönöm a gyors segítséget!

Ez engem is érdekelne, de én nem találtam ilyen sort a nevezett file-ban.

Plusz a Fixed rate és a Total Shipping feliratok a kosárban és a visszaigazolásban sincsenek lefordítva, pedig a nyelvi file-ben benne van a fordítás?

Mit lehet tenni?

Ott kell lennie. A keresett file-t a wpsc-theme/functions mappában találod. Ma jó napom van, itt van csatolva a szerkesztett verzió.

Nem mindig találsz meg mindent a nyelvi fileban, ilyenkor a kódot kell szerkesztened. Ajánlott (ha windows): Total commander a kereséshez, Notepad ++ a szerkesztéshez (vagy dreamweaver -ha lehetséges-, ebben osztott képernyőben nagyjából be tudod határolni a keresett részt)

'Kalinka' wrote:

Ott kell lennie. A keresett file-t a wpsc-theme/functions mappában találod. Ma jó napom van, itt van csatolva a szerkesztett verzió.

Köszönöm, Kalinka!!!

'Kalinka' wrote:

Nem mindig találsz meg mindent a nyelvi fileban, ilyenkor a kódot kell szerkesztened. Ajánlott (ha windows): Total commander a kereséshez, Notepad ++ a szerkesztéshez (vagy dreamweaver -ha lehetséges-, ebben osztott képernyőben nagyjából be tudod határolni a keresett részt)

Ezt tettem. A Fixed rate-t meg sem találtam sehol, a Total Shippinget, meg ha átírtam, meg sem jelent a sor!

frown.gif

Ja, bocsi, úgylátom áthoztam a nyavajámat a másik fórumkategóriából, bocsi!

:)

Sziasztok,

Tud esetleg valaki segíteni abban, hogy a woocommerce pluginban hogyan tudom felcserélni a “Ft” feliratot és az árat? Jelenleg a Ft van elől pl: Ft4,990, program angol mivolta miatt gondolom :slight_smile:

Köszönöm.

Sziasztok!Nekem is ez a gondom: a Ft kifejezést szeretném módosítani a woocoomerceben, Ft + Áfa kifejezésre, mert a nettó árat szeretném feltüntetni, de így viszont nem egyértelmű hogy ez netto, mert nincs odaírva sehol. A nyelvi fileban nem találom. Melyik php file-ban lehet ez benne?

Persze az igazi megoldás az lenne ha a woocommerceben valahogyan meg lehetne oldani, hogy így írja ki az Árat a termékoldalon pl.: 1000 Ft + 270 Ft Áfa

HA véletlenül erre is tudtok megoldást, kérlek osszátok meg velem!

Köszönöm