WP E-Commerce megrendelés igazolás

ÜdvA Problémám a következő lenne.Az E-commerce regisztrált tagok esetén nem küld értesítést arról,hogy megrendelés érkezett ezt Admin jogkörrel kipróbáltam és úgy kaptam értesítés és nem értem, hogy mi a szent tehén van vele valakinek van valami tippje?

“Ez nem bug ez feature”: ez nem hiba, hanem a szolgáltatás így van kialakítva beállítva -szerintem-. Valószínűnek tartom, hogy mivel te vagy az admin ezért a rendszer szól neked, hogy rendeltek tőled valamit…

Az egy teljesen másik eset, hogy szeretnél a vásárlónak megerősítő/visszajelző mail-t küldeni.

Nem használok wp-ecommerce-t tehát ez csak egy vak lövés, hátha talál :stuck_out_tongue:

Ez szerintem is tervezési kérdés.

most akkor mi nem megy ki és kinek?TE, mint admin nem kapod meg a vásárlási értesítőt abban az esetben, ha a rendszerben regisztrálttól jön a megrendelés?vagy a regisztrált felhasználó nem kapja meg a visszajelzést arról, hogy rendelt?

Az én szövegértelmezésem szerint csak az admin kap megerősítést, a vásárló nem.

Pontosan én kapok értesítést ha én rendelek az oldalon mint admin az kimegy a beállított @ címre de ha más rendel az nem megy és sajnos nem vagyok nagy E commerce-es és fontos lenne, hogy ha ez működne mert nem szeretném azt hogyha csak Admin felületen értesülnék erről sőt mivel nem mi postázunk és nem nálunk van raktáron ezért a továbbítás kérdése miatt is gond ez.

alapból a wpec gyengéje, hogy nem küld normális értesítést a várárlónak, csak egy szimpla levelet.

nem értem, hogy miért nem képesek az adminnak kiküldött adatokat a vásárló felé is küldeni, de ez most mind1.ilyen hibával még nem találkoztam, úgyhogy kezdjük az elejéről:

legújabb wp alapsablonnal, legújabb wpec és minden más plugint kikapcsolva is ez a hiba?

Pontosan