wp e-commerce fizetési beállítás

Sziasztok!lenne egy problémám, amiben a segítségeteket kérném: egy webshop-ot indítok, s találtam egy nagyon jó sablont “balita”, amely pont a témába vág - gyerekjátékok. Letöltöttem a wp e-commerce plugint, de nem tudom hogyan tudnám beállítani, hogy kártyás fizetés - utalják a céges számlára, vagy pl. GLS futár viszi, fizetés átvételkor…stb. itt csak sablon paypal…ilyenek vannaka másik gondom, gondolom mert még tesztüzemre van állítva - tehát egyik sincs beállítva - így a kosár aljáról hiányzik a megrendelés. Ha a termékek számát növelném, 404-es hibakódot ír ki, ha a terméket el akarom távolítani a kosárból, eltávolítja, de u.úgy a 404-es hibaoldalra visz.Valamint hogy tudom beállítani - mert itt wordpress bejelentkezés kell, hogy saját adatokat adjak meg - űrlapot, s ne kelljen wp admin belépést. www.kolyokjatek.hu az oldal neve.Nagyon köszönöm előre is:DBoszimama :slight_smile:

A beállításai között lehet fizetési átjárokat megadni. Ott ahol a paypalt is meg lehet adni. A paypal tulajdonképpen a bankkártyás fizetés, ha nem rendelkezel CIB Bank vagy OTP Bank átjáróval péládul. Tehát még egy átutalásos megoldást kell megadnod. Ha jól emlékszem ott is van ez csak angolul és esetleg aktiválni kell ezt a fajta lehetőséget.Nem azért kapsz 404-et mert teszt üzembe vagy, hanem azért mert átnevezted a Products page-et termékekre és a bővítmény alapból azt keresni. Van a beállításai között egy rész ahol meg lehet adni a termékek gyüjtő oldalát. Oda meg kell adni az új URL-t.Bejelentkezésre nézz körül szerintem a wordpress bővítménytárában olyasmit keress, hogy front end login.

szia, nagyon köszönöm a segítséget, a 404-es hibaüzenetet megoldottam - visszaállítottam az eredeti product category címre, elvileg a sablon kibontásakor volt egy pdf file, amiben a “magyarításra” is van lehetőség - gondolom akkor minden automatikus lesz, s a linkekkel sem lesz gond:DA fizetéssel kapcsolatban: ezeket az “átjárókat” amiket írtál, nem találok ilyet, van 5-6 opció, amit be lehet állítani, nyilván saját felhasználónévvel kell rendelkeznem, de olyat hogy tudok csinálni, hogy fizetéskor kiválassza, hogy átvételkor fizetek, vagy átutalással, s a céges számlámra elutalja?A másik hogy a 404 hiba elhárítása után még mindig nem látom a kosár megnézésekor a “megrendelem” gombot, azt külön be kell állítani, vagy amikor a fizetési opció be lesz állítva, automatikusan megjelenik?Köszönöm a segítséget:D:D:D :rolleyes: