wp-downloadmanager

Felmásoltam a plugin mappába mappástul,mert úgy írta. Aktíváltam a plugint. A widgets is aktiválva lett hozzá.

Rámentem a beállításoknál az add file-ra. Megadtam az elérési utat. Látszólag minden oké. De volt hogy úgy válaszottam ki a listából. Ha ékezetes fájlnév volt,akkor furcsa karaktereket írt ki. De az enyém így nézett ki:sdf_were_fd.pps Aztán mikor a főoldalon rámegyek a letöltésre,akkor azt írja ki,hogy a fájl nem létezik. Pedig ott van,ellenőriztem. A következő helyre mutat a főoldalon a widgetben: http://webcímem.hu/download/2/. De ide lyukad ki:http://www.cwi.hu/fajl-nem-talalhato

Én nem értem. Kell ezenkivül más plugint is felrakni? Mert ilyesmit én nem láttam.

Ja és a legfrissebbet raktam fel,az 1.30-as verziót.

Találkozott már valaki ilyen problémával?

ekezetes filenev? muhaha

olvass, olvass, olvass mielott kerdezel

minden le van irva szepen valahol, wordpress codex, plugin support forum, stb ott lesz a valasz hidd el

amugy meg nezd at a beallitasokat nemes egyszeruseggel…

“Download Nice Permalink:”

Ezt kellett “NO”-ra állítanom. Régebben is próbálkoztam ezzel a beállítással,de ezek szerint akkor nem mentette el a beállítást valamiért.

Köszönöm a segítséget.

Sziasztok!Wp 2.5

download manager (wp-downloadmanager100.zip) felmásol, aktivál

nem jelenik meg az admin menübenMiért lehet?Előre is köszi a választ!Üdv codee47

Fájlokat jól másoltad fel? Én is ezt használom itt, ezen az oldalon is. Tökéletesen ment.

Nekem az volt a baj,hogy nem mappástúl másoltam fel. Fontos,hogy a Plugins könyvtárban legyen ez a mappa és tartalma.

Ami még probléma lehet,ha netán hibásan másoltad fel. Mondjuk nem töltödött fel a teljes tartalom. Vagy egy fájl nem töltödött fel rendesen.

Esetleg jogosultsági probléma is lehet. Nemigen szokott előfordulni és gyanítom,hogy nem is a probléma eredete.

Codee47 !A WP 2.5-től felfelé ne az 1.00-át használd, mert az - tapasztalataim szerint - esetleges működésű.Korrekt és normális az 1.30-as verzió, ami innen tölthető le.Az Usage-ben szépen le van írva, hogy miként kell használni. :slight_smile:Szép éjt !

WP-Downloadmanagerrel, olyat meg lehet e csinalni, hogy egy adott URL, mindig egy adott kategória, utoljára feltöltött fájljára mutasson?

Szerintem nem, nincs is ilyen opciója.

Nem hiszem, hogy találsz olyat, ami pásztázni fogja a könyvtáradat és kikeresni a legfrissebb fájlt…


mano wrote:

Szerintem nem, nincs is ilyen opciója.


Nem hiszem, hogy találsz olyat, ami pásztázni fogja a könyvtáradat és kikeresni a legfrissebb fájlt...
nem kell pásztázni, csak lenne valami olyan akármi (lekárdezés, valami), amivel egy kategória legnagyobb id-ju dolgát kapom meg eredményként, így abból már csinálhatok linket.

jah.

esetleg latest posts plugin? :o

Lehet Charlie, hogy nem értem teljesen a kérdésedet: a legtöbbet letöltött, vagy a legutóbb letöltött fájlt akarod megjeleníttetni? Mert a leírásában ez valahol benne van. Azt hiszem az Usage-ben. :slight_smile:

Download managert telepítettem én is. Lehet valahogy rss feedet létrehozni, hogy értesítse az olvasókat az újonnan hozzáadott file-okról?

Előző kérdésemre nem találtam megoldást, de mindegy is.

Fontosabb viszont, hogy kategóriába teszem, és kirakom a file-t egy page-re, és amikor frontendről le akarom tölteni, ezt a hibaüzenetet kapom.You don't have permission to access /wp-content/plugins/downloads-manager/upload/(fileneve)Milyen permission kellene mégis…

Feedet lehet létrehozni, benne van a beállítások között, hogy miként.A jogosultsághoz (minden frissítése után) egy közvetlen link (permalink) struktúrát nyomjál neki légyszíves.Amennyiben a .htacces-ed nem írható a WordPress számára, akkor kézzel kell beállítanod, amit felajánl (be kell másolni csak).