Sziasztok
Mit lehet ez ellen a hibaüzenet ellen tenni?
Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in …/public_html/wp-content/plugins/wp-cycle/wp-cycle.php on line 274
Történt ugyanis, hogy feltettem a plugint, beállítottam neki 4 képet, aztán új képeket akartam megadni neki, majd kitöröltem mindet és utána ha rámegyek a wp-cycle beállításaira ez a hibaüzenet fogad. Elvileg engedne képet feltölteni, de ha kiválasztom és a feltöltés gombra kattintok, akkor pedig ezt a hibát írja ki:
Warning: basename() expects parameter 1 to be string, object given in …/public_html/wp-content/plugins/wp-cycle/wp-cycle.php on line 148
wp-cycle plugint töltsd fel neki mégegyszer
Megtörtént, de ugyanez a helyzet.
Az nem lehet, hogy valami átmeneti fájlt hozott létre a wp-cycle mappán kívül? Nem tudjátok véletlenül? Mert sajnos akkor sem jó, ha letörlöm majd újra felrakom.
én megnézném az adatbázisban az opciós táblát, nem hagyott-e ott valami “szemetet”
Azt hogyan kell?
bemész a phpMyAdminba, megkeresed a WP-d adatbázisát, abban az option táblát, és rákattintasz a tartalomra. jó sok sorból fog állni … de hátha találsz olyat, ami tartalmazza a plugin nevét vagy valami utalást rá, miután törölted.
de ha bármelyik sor tartalmát is ki akarnád üriteni, - főleg ha még sose csináltál ilyet!!! - csinálj sql mentést akár az egész WP adatbázisáról!!! én az ilyeneket a gyakorlómon kezdtem tanulgatni, mert ott ha elszállt az egész, hát elszállt, legfeljebb ujratelepitettem
élesben most is csak igen óvatosan merek belepiszkálni … :unsure:
köszönöm Még nem vagyok járatos az ilyesmiben, szóval előbb biztonsági mentést csinálok
Ilyet találtam, miután törölve van a wp-cycle:
Ahol a wp-cycle szerepel töröljem ki azt a sort?
Kitöröltem azt a 2 sort, majd újra felraktam a bővítményt és úgy néz ki, hogy most működik. Nagyon szépen köszönöm
nagyon szivesen!!! jártam már igy pluginnal én is. némelyik annyi “szemetet” hagy, hogy csak lesek, mint rozi a moziban
Ma is megérte felkelni, csak tanultam valamit ma is.
Firefox alatt már minden tökéletes, de IE alatt szétcsúszik az oldal ha be van téve a headerbe, hogy legyen wp-cycle is benne. Az lenne a kérdésem, hogy hol próbáljak állítani ezen, ha IE-vel nyitom meg az oldalt? Mert a kép mérete nem megfelelő és az jobb oldalsáv is keskenyebb, mint Firefox-al.