A bővitmény honlapja http://www.roytanck.com/2008/03/15/wp-cumulus-released.
Egy flash cimkefelhő (ami szerintem nem jobb, mint a sima, vagy a SEO friendly), de nagyon dekorativ 
nálam ez a plugin régebben telirakta a footert különböző “láthatatlan” linkekkel… - ha most is csinálja, akkor felejtős. Banol érte a google…
footert különböző "láthatatlan" linkekkel...
Kösz, megnézem. De mivel elég járatlan vagyok még benne, hogy tudom kiszürni ezeket a "láthatatlan" vackokat?
Most ránéztem az egyik weboldalra, ahol ez található, most éppen elkódolt javascript szöveg jelenik meg a forráskódban a helyén… - felejtsd el az ilyet, nagyon gázos lehet…, nem ér ez annyit, hogy emiatt a google kitegye a szűrödet …
Most ránéztem az egyik weboldalra, ahol ez található, most éppen elkódolt javascript szöveg jelenik meg a forráskódban a helyén... -
Kösz!! Inkább én teszem ki a szűrét!! ;)
Ãm meg flash kutyü nem jó kütyü, legalábbis szerintem. Ha szépet akarsz címkéknek, akkor válassz mondjuk egy franko betűtípust és mondjuk használj cufont. Szép dolgokat lehet úgy csinálni. 
használj cufont. Szép dolgokat lehet úgy csinálni. ;)
Köszi a tippet :)
Nem fértem a bőrömben és újra feltettem a plugint egy gyakorló WP-re. 3 napig nem volt semmi gond, szépen muzsikált. 4.nap tele lett a forráskód szeméttel, olyan kódoltnak tűnő részekkel, amiket hgrg szokott kiirtani. Kb. 20 sor szörnyűség. Töröltem a plugint