WP Cumulus

A bővitmény honlapja http://www.roytanck.com/2008/03/15/wp-cumulus-released.

Egy flash cimkefelhő (ami szerintem nem jobb, mint a sima, vagy a SEO friendly), de nagyon dekorativ :slight_smile:

nálam ez a plugin régebben telirakta a footert különböző “láthatatlan” linkekkel… - ha most is csinálja, akkor felejtős. Banol érte a google…

'hitetlen' wrote on '2009-12-16:

footert különböző "láthatatlan" linkekkel...

Kösz, megnézem. De mivel elég járatlan vagyok még benne, hogy tudom kiszürni ezeket a "láthatatlan" vackokat?

Most ránéztem az egyik weboldalra, ahol ez található, most éppen elkódolt javascript szöveg jelenik meg a forráskódban a helyén… - felejtsd el az ilyet, nagyon gázos lehet…, nem ér ez annyit, hogy emiatt a google kitegye a szűrödet …

'hitetlen' wrote on '2009-12-16:

Most ránéztem az egyik weboldalra, ahol ez található, most éppen elkódolt javascript szöveg jelenik meg a forráskódban a helyén... -

Kösz!! Inkább én teszem ki a szűrét!! ;)

Ám meg flash kutyü nem jó kütyü, legalábbis szerintem. Ha szépet akarsz címkéknek, akkor válassz mondjuk egy franko betűtípust és mondjuk használj cufont. Szép dolgokat lehet úgy csinálni. :wink:

'Efrud' wrote on '2009-12-21:

használj cufont. Szép dolgokat lehet úgy csinálni. ;)

Köszi a tippet :)

Nem fértem a bőrömben és újra feltettem a plugint egy gyakorló WP-re. 3 napig nem volt semmi gond, szépen muzsikált. 4.nap tele lett a forráskód szeméttel, olyan kódoltnak tűnő részekkel, amiket hgrg szokott kiirtani. Kb. 20 sor szörnyűség. Töröltem a plugint :slight_smile: