WP Contact Form 7 validációs hiba

Mióta frissítve lett a wp contact form 7 bővítmény, azóta azt írja ki a kapcsolati űrlap szerkesztésénél, hogy ezen az űrlapon 2 konfigurációs hiba van de nem tudok rájönni mi lenne az, illetve azóta az üzenet küldés sem működik vele.

Ezt tartalmazza most a kapcsolati űrlap

Név (kötelező)

[text* your-name]

Email cím (kötelező)

[email* your-email]

Tárgy

[text your-subject]

Üzenet

[textarea your-message]

[submit "Küldés"]

Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában?

Közben rájöttem, hogy ide is kell a csillag a text utána, de még mindig van egy hiba, mi lehet az?:

Tárgy

[text* your-subject]

A * jel azt jelenti, hogy kötelező mező (kötelező a felhasználónak kitölteni. Ha elfeledted volna a mező szerkesztésekor megadni, akkor utólag, kézzel is beillesztheted.

A Validációs hib helye a következő fülön van, nem az általad beidézett részen.

Ott kell helyesen megadni az e-mail címeket (a leggyakoribb hiba ez szokott lenni).

Ha rákattintasz a hogyan javítható az érvényesítési hiba, akkor ott útmutatást találhatsz.

Nem a küldő email címénél van a hiba? :slight_smile:

Lásd lentebb: Hiába a your-name a küldős és neki az email címe a your-email, még is, mivel a rotisoft.hu-ról megy ki az email, annak kell a küldőnél szerepelnie és reply-to módon megadni az alap válaszcímet.

Bővebben erről:

1. Konfigurációs hiba javítása: http://rotisoft.hu/blog/contact-form-7-konfiguracios-hiba-megoldasa/
  2. Válaszcím megadása: http://rotisoft.hu/blog/contact-form-7-valaszcim-megadasa-header-reply-to-modon/

Képen illusztrálva:

Rákattintva az email fülre tényleg a [your-name] [your-email]-nél ír szintaktikai hibát. Csak azt nem értem, hogy a your e-mail-t hogy helyettesítsem be úgy, hogy érvényes legyen a küldő félre.

Úgy nem fogod tudni beállítani, a fent linkelt cikkekben pedig az okát is leírtam.

Látom már, beírtam egy e-mail címet a saját domain nevemmel és így már nem ír ki hibát. Csak vakon voltam :slight_smile:

Sziasztok

Érdeklődni,szeretnék,miért nem lehet beírni a Contact form 7 űrlapjában az e-mail megadásakor a

@ karaktert pl esetemben az AltGr +V -vel. Az ALT+64 működik.De az ALt+V nem ,ami minden mashol igen csak az űrlapnál nem.