WP cím átírása után kétszer jelenik meg a cím+összedolt a majdnem kész oldal

Sziasztok!



Kerestem hasonló témát, de nem találtam, nem tudom valakinek volt-e már hasonló problémája:



elkezdtem készíteni egy új oldalt és szépen épült is fel, amikor nagyon okosan az általános beállításoknál - a WP címet átírtam, pontosabban kiegészítettem volna a szlogennel (merthogy rossz helyre írtam a hajnali órákra való tekintettel) Ezt követően már be sem tudtam lépni a wp-adminba, írtam a tárhelyeseknek, ők megoldották, hogy be tudjak lépni, de nem találom a problémát, mert u.úgy összeomolva áll az oldal, ráadásul az általános beállításoknál a WP cím és honlap cím szürkén van, nem lehet ráklikkelni, semmit. Minden plugint ki és bekapcsoltam, a sablont újratelepítettem, de semmi változás. Jelenleg maintence módban volt az oldal, de most átállítom, hogy lássátok, h mi a probléma. Köszönöm előre a segítségeteket , már rég jártam itt, de mindig segítettek, sziasztok, Edina


www.szulokalauz.hu az oldal neve

Ha van pl. phpMyAdmin a tárhelyen, akkor lépj be az adatbázisba és a wp_options táblában ellenőrizd le (és javítsd) az opciók értékét, ahol az opció neve siteurl vagy home (illetve a tárhelyes ügyfélszolgálat is meg tudja csinálni).

szia, nagyon köszi és bocsi előre is a hülye kérdésért, de hol találom a wp options-t? Köszi Edina

Szia! Bocsi, már megvan, de én ebből egy kukkot nem értek, csatoltam a levelemhez megnéznéd, hogy itt van-e a gond? és mit hol kell átállítani? A tárhelyesek nem érnek rá sajnos… Köszi Edina

A tárhelyesektől annyit kell megkérdezni, hogy phpMyAdmin hozzáférés van-e a tárhelyhez. Ez nem része a WordPress-nek így abban hiába kattintgatsz :slight_smile:

@DjZ:



csak le kell tölteni http://www.phpmyadmin.net/home_page/index.php < innen, feltölteni majd bejelentkezni :slight_smile:



max a config.inc.php-ban beállítani a hozzáférést és akkor még jelszót sem kér, de a pma telepítést kifejezetten ajánlott tevékenykedés után letörölni a búsba :slight_smile:

Köszi szépen, írok nekik:-) Edina

65106 wrote:
@DjZ: csak le kell tölteni http://www.phpmyadmin.net/home_page/index.php < innen, feltölteni majd

A legtöbb szolgáltató nem szereti, ha mindenki az ő kis tárhelyére mindenféle PMA-kat telepít, mert véletlenül elfelejtik leszedni, rátalál a google, és végig megy a DROP TABLE linkeken, aztán lehet sírni.

Szia, na nem volt jó semmi, újra kellett telepíteni a wp-t, köszi a segítséget.



Edina