Sziasztok!
Elkezdtem fejleszteni egy plugint, amelynek segítségével egyszerűen ki-be lehet kapcsolni a WP egyes szolgáltatásait, vagy valamennyire személyre szabni azokat.
Egy kép többet mond ezer szónál, ezért csatoltam róla egy képet, amiről leolvasható a jelenlegi tudása.
Ezek nagyrészt aszerint kerültek be, hogy az általam készített WP alapú oldalaknál mi az amire a legtöbbször szükségem van.
Mielőtt megjelentetném az első verziót, szeretnélek megkérdezni Titeket, hogy mik azok az apró okosságok, amiket szívesen látnátok egy ilyen pluginben? Mik azok amiket a leggyakrabban meg kell változtatnotok egy WP oldalon, és jó lenne ha egyszerűen, egy klikkel megtehetnétek azt?
Tudom, van ezekre a dolgokra számos plugint, viszont szeretném ha ennek a pluginnek a funkcióit a valódi szükségletek diktálnák.
Várom tehát a tippeket, ötleteket.
Köszönöm! 
Nos, örömmel jelentem be, hogy elérhető lett a plugin a hivatalos repóban:
http://wordpress.org/plugins/wp-caregiver/
Továbbfejlesztési ötletből nincs hiány, csak időből 
Viszont továbbra is szívesen veszek minden építőjellegű kritikát és ötletet!
Tehát még egyszer a plugin fő küldetése:
Összegyűjt olyan apró ám hasznos Wordpres frontend és admin módosításokat, amik a legtöbb WP alapú oldalnál jól jönnek. Olyan funkciókat szeretnék kizárni, amit 100 felhasználóból talán 1 fog használni. Tehát tekinthetjük ezt a plugint egy Best of tweaks for WP pluginnek is 
A következő verzió amit biztos tartalmazni fog:
- Nyelvek támogatása
- Open Graph meta adatok generálása
- Egyéni kódok beillesztése a fejlécbe (Facebook, Google plus, Google analytics)
Üdv!
Egy kérdésem lenne. Most telepítettem, és kipróbáltam a karbantartási üzemmódot. Na már most még a wp-login.php sem működik… Akkor hogy tudom kikapcsolni ezt a funkciót??
Köszönöm a válaszod!
Szia!
Sajnos ez egy hiányosság volt. Karbantartási módban sehogy nem lehetett visszajelentkezni ha már kijelentkeztél.
Frissítsd a plugint, erről a linkről letöltve: http://dev.blintdesign.hu/wpcg/wpcg.zip
Ezután már lesz lehetőség az újra bejelentkezésre!
(Hivatalos oldalon is frissítettem a plugint)
Frissítettem, de még mindig nem lehet. 
Bocsi, nem ment fel a frissítés.
Most jónak kell lennie, leellenőriztem 
Tökéletesen működik! Köszönöm!
Egyébként jó kis plugin, csak talán egy magyarosítást elbírna, de azon kívül tökéletes! 
Köszi! 
Következő nagyobb verzióban már lesz nyelvi támogatás és magyar nyelv is, most az első kiadásban inkább a funkciókra koncentráltam.
Illetve amit még javasolnék bele, hogy lehessen az oldalon megjelenő Meta linkeket módosítani, törölni! 
Nagyon ígéretes bővítményt csinálsz.
Én a sablon és plugin szerkesztés tiltását hiányolom csak belőle.
Köszi a dicséretet :)
Ez is be fog kerülni hamarosan, a jelenlegi frissítésbe csak technikai okok miatt nincs még bent.
A mai nap beküldtem a 0.2-es verziót!
A legnagyobb új funkció benne, az Open Graph meta adatok generálása.
Ezáltal végre helyes címet, szöveget és képet mellékel a Facebook ha megosztjuk rajta az oldalunkat, vagy annak egy bizonyos lapját.
Valamint kapott egy kis kalkulátort az Infó rész, amellyel megtudhatjuk mennyi helyet is foglal a Wordpress a tárhelyünkön.
A harmadik újdonság pedig a nyelvi támogatás, amivel egyetemben bekerült a magyar nyelv is! 
Töltsétek (http://wordpress.org/plugins/wp-caregiver/), használjátok bátran.
Hibákat, észrevételeket, javaslatokat továbbra is szívesen veszek!