WP Caregiver (tweak plugin)

Sziasztok!

Elkezdtem fejleszteni egy plugint, amelynek segítségével egyszerűen ki-be lehet kapcsolni a WP egyes szolgáltatásait, vagy valamennyire személyre szabni azokat.

Egy kép többet mond ezer szónál, ezért csatoltam róla egy képet, amiről leolvasható a jelenlegi tudása.

Ezek nagyrészt aszerint kerültek be, hogy az általam készített WP alapú oldalaknál mi az amire a legtöbbször szükségem van.

Mielőtt megjelentetném az első verziót, szeretnélek megkérdezni Titeket, hogy mik azok az apró okosságok, amiket szívesen látnátok egy ilyen pluginben? Mik azok amiket a leggyakrabban meg kell változtatnotok egy WP oldalon, és jó lenne ha egyszerűen, egy klikkel megtehetnétek azt?

Tudom, van ezekre a dolgokra számos plugint, viszont szeretném ha ennek a pluginnek a funkcióit a valódi szükségletek diktálnák.

Várom tehát a tippeket, ötleteket.

Köszönöm! :slight_smile:

Nos, örömmel jelentem be, hogy elérhető lett a plugin a hivatalos repóban:

http://wordpress.org/plugins/wp-caregiver/

Továbbfejlesztési ötletből nincs hiány, csak időből :slight_smile:

Viszont továbbra is szívesen veszek minden építőjellegű kritikát és ötletet!

Tehát még egyszer a plugin fő küldetése:

Összegyűjt olyan apró ám hasznos Wordpres frontend és admin módosításokat, amik a legtöbb WP alapú oldalnál jól jönnek. Olyan funkciókat szeretnék kizárni, amit 100 felhasználóból talán 1 fog használni. Tehát tekinthetjük ezt a plugint egy Best of tweaks for WP pluginnek is :slight_smile:

A következő verzió amit biztos tartalmazni fog:

• Nyelvek támogatása
  • Open Graph meta adatok generálása
  • Egyéni kódok beillesztése a fejlécbe (Facebook, Google plus, Google analytics)

Üdv!

Egy kérdésem lenne. Most telepítettem, és kipróbáltam a karbantartási üzemmódot. Na már most még a wp-login.php sem működik… Akkor hogy tudom kikapcsolni ezt a funkciót??

Köszönöm a válaszod!

Szia!

Sajnos ez egy hiányosság volt. Karbantartási módban sehogy nem lehetett visszajelentkezni ha már kijelentkeztél.

Frissítsd a plugint, erről a linkről letöltve: http://dev.blintdesign.hu/wpcg/wpcg.zip

Ezután már lesz lehetőség az újra bejelentkezésre!

(Hivatalos oldalon is frissítettem a plugint)

Frissítettem, de még mindig nem lehet. :cry:

Bocsi, nem ment fel a frissítés.

Most jónak kell lennie, leellenőriztem :slight_smile:

Tökéletesen működik! Köszönöm! :slight_smile: Egyébként jó kis plugin, csak talán egy magyarosítást elbírna, de azon kívül tökéletes! :slight_smile:

Köszi! :slight_smile:

Következő nagyobb verzióban már lesz nyelvi támogatás és magyar nyelv is, most az első kiadásban inkább a funkciókra koncentráltam.

Illetve amit még javasolnék bele, hogy lehessen az oldalon megjelenő Meta linkeket módosítani, törölni! :slight_smile:

Nagyon ígéretes bővítményt csinálsz.

Én a sablon és plugin szerkesztés tiltását hiányolom csak belőle.

64335 wrote:
Nagyon ígéretes bővítményt csinálsz. Én a sablon és plugin szerkesztés tiltását hiányolom csak belőle.

Köszi a dicséretet :)

Ez is be fog kerülni hamarosan, a jelenlegi frissítésbe csak technikai okok miatt nincs még bent.

A mai nap beküldtem a 0.2-es verziót!

A legnagyobb új funkció benne, az Open Graph meta adatok generálása.

Ezáltal végre helyes címet, szöveget és képet mellékel a Facebook ha megosztjuk rajta az oldalunkat, vagy annak egy bizonyos lapját.

Valamint kapott egy kis kalkulátort az Infó rész, amellyel megtudhatjuk mennyi helyet is foglal a Wordpress a tárhelyünkön.

A harmadik újdonság pedig a nyelvi támogatás, amivel egyetemben bekerült a magyar nyelv is! :slight_smile:

Töltsétek (http://wordpress.org/plugins/wp-caregiver/), használjátok bátran.

Hibákat, észrevételeket, javaslatokat továbbra is szívesen veszek!