WP blog átköltöztetése nem "wp_" előtagra

Üdv Guruk!Van egy tárhelyem, ahová “blog” könyvtárba telepítettem egy wp blogot. Most ugyanerre a tárhelyre szeretnék egy másik wp blogot tenni, egy másik alkönyvtárba. Mondjuk legyen “blog2”. A trükk, hogy ez a “blog2” már egy ingyenes tárhelyen fut, ahová a szokásos módon, “wp_” előtagokkal telepítettem az adatbázis táblákat. Most szeretném az ingyenesről áthozni a sajátomra. Hogy lehetne azt megoldani, hogy a két blog ne bántsa egymást és megférjenek egy helyen?Az még oké, hogy feltelepítek egy másik blogot, mondjuk “wp2_” előtagokkal, de az ingyenesről kimentett adatbázisom sok sok bejegyzésben hivatkozik majd a “wp_” előtagokra. Csak annyi lenne a megoldás, hogy a “blog2” lementett sql file-jában átírogatom az összes helyen a “wp_”-t “wp2_”-re?Van ilyen irányú tapasztalatotok?

valahogy ugy ahogy elgondoltad szerintem (=

Köszönöm, kipróbálom és jelentem mi történt…

Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretném az extráról elköltöztetni a blogomat egy fizetős tárhelyre ami már megvan! Szóval tudna valaki egy linket ahol le van írva hogyan lehetséges mindez, ha lehet magyarul?

Előre is köszönöm a választ!

fogod a fájlokat, lemented a gépedre, majd felmásolod a tárhelyedre. a feltoltési konyvtárra (amit beállítasz a wp-admin felületén) 777 jogot adsz, aztán átállítod az uj címedre a wp admin felületen a blogod cimet, phpmyadminnal kiexportalod az egész adatbázist, uj helyen importalod, wp-configba modositod a szukseges dolgokat és kész.

Fresh:

http://dokumentacio.word-press.hu/WordPress_K%C3%B6lt%C3%B6ztet%C3%A9s