WP archive kérdés

Következő szituációt kellene megoldanom.Adott egy statikus oldal amin egy olyan arhív lista látható mely egy megadott kategóriából kilistázza, hogy milyen évszámokra datálva vannak benen postok.

Az évszámokra kattintva WP meghívja az archive.php-t ami kilistázza a kiválasztott év alá sorolt postokat. Eddig semmi probléma nincsen.Jött egy olyan kérés, hogy mikor az adott év alá sorolt posztokat kilistázza az archive.php, akkor mardjon meg fenn az évszám választó lista. Namost a probléma itt van mert a statikus oldalon egy beparaméterezett függvény mondja meg, hogy melyik kategóriából listázzam. archive.php meg csak ügye egy van, tehát az én elgondolásom szerint loop-on belülre kellene valahogy buhrálni egy olyan archive függvényt ami a loopból tudja hogy melyik kategóriából kell listázni.Remélem érthető és van valakinek valami használható ötlete!Tulajdonképp egy olyan függvényre van szükségem amely egy loopon belül tudja hogy a loop melyik kategóriából kérdez és abból a kategóriából listázza az évszámokat.Segítségeteket előre is köszönöm!

noss kicsit agyalhattam volna mielőtt felteszem a kérdést…mivel egy loop-ban a $cat változóban tárolva van hogy mely kategóriából kérdez, ezért megoldás a következő:így nem én mondom meg a függvénynek, hogy mi a cat paraméter hanem a loop.