WP ALO EasyMail gond

Sziasztok!

Frissítettem a 3.2.1-es verzióra a WP-t, viszont az ALO-Easymail szerkesztőoldalának alján a következő figyelmeztető felirat jelenik meg:

Code:

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'wp_tiny_mce_preload_dialogs' was given in /var/webhome/bakonysarkany/wp-includes/plugin.php on line 405

Igaz a hírlevélküldő 1.8.7-es, és már létezik az újabb (2.1.1) is, de azt meg nem tudtam használni, ugyanis nem küldte el a leveleket egyáltalán. 24 óra után is 0% volt az állapot.

Tudtok-e valami jó megoldást a gondomra?

Az a cím, hogy “php” gond, annyira semmitmondó, hogy már bántó.

Gondolj arra, hogy mások használják a keresőket, és miért nem segítünk nekik azzal, hogy tematizálunk előre, amennyire lehet.

Kíváncsiságból megnéztem:

a php kifejezésre 25milliárd 270 millió találat van,

a php gond kifejezésre 5millió 740ezer találat van, és

az AOL Easymail kifejezésre 35ezer 300 találat… :wink:

Köszönöm. Igazad van, figyelmetlen voltam. Mentségemre szolgáljon, hogy egészen mással foglalkozom egyébként (meszelés). Bár nem igazi mentség ez sem.

Semmi gond! Én is meszeléssel foglalkozom: el ne meszeljen az élet! - ez az egyik fő programom… :slight_smile:

Megoldódott a gondom. Az ALO-Easymail készítőjének honlapján találtam meg a megoldást. Az adatbázisból kellett két táblát törölnöm:

wp_easymail_sendings, wp_easymail_trackings,

majd ki kellett kapcsolnom a bővítményt azután vissza. Így már elküldte a hírleveleket. Ezt a 2.1.1 verzióval tettem meg.

http://www.eventualo.net/blog/wp-alo-easymail-newsletter-faq/