WP Affiliate plugin

helloismertek a affiliate plugint wp-hez?használtam a googlet, és kidobott 3-4 olyan plugint, aminek a nevében benne van ez a szó, de ahogy láttam azok csak arravalók, hogy ha regisztrálok egy-egy partnerprogamba, akkro a linkeket szétszórják az oldalon, minden megadot szó alá… így megtöbbszörözve a véletlen kattintások számát…Azonban én olyat keresek, amivel én tudok egy partnerprogramot indítani mások számára.Tudom hogy egy ilyen plugin nagyon összetett, mert alapesetben kell egy adminhozzáférés is a regisztráltaknak, hogy nyomonkövethessék számlájukat, így ha nem lesz ingyenes plugin akkor beruházok…Van tipp?Amit ismerek az a Post Affilliate Pro, de az nem plugin, semmi köze a wp-hez, az egy szoftver. Valami olyasmi kellene WP pluginban.

Szervusz legrosszabb! :slight_smile:Valamiért, nem olyan régen, hasonló programért én is feltúrtam a Google-t, a Yahoo-t, a WordPress.org-ot, és hasonló eredményre jutottam, mint te.

Szerintem nem olyan nagy vész, hogy nincs rá bővítmény, hanem önálló programot leltél rá: felteszed a WP egyik oldala mögé.Az affiliate programban részt venni kívánok köre, elvileg, csak részben azonos az oldalra egyébként regisztráltakéval, és más, több adatra van szükség esetükben (már csak a pénzügyi kapcsolat miatt is), tehát a külön regisztrálás még előny is lehet.

Lesz egy affilate plugin, ha jól hallotam.

Pár termék eladásához lett tervezve.Azt hiszem itt van szó róla:

http://www.rizsanelkul.hu/a-megoldas/kicsit-bovebben-a-rendszerrol#more-385Webshop kapcsán én is utána néztem és elgondolásom szerint nem nagy durranás megírni, csak én nem tudom.

Nézelődtem a témában.Ti mihez akarjátok használni az affilate kezelést?

gondolom valami eladáshoz.

Tehát konkrétan mihez (melyik pluginhez…)

Az affiliate program beindítása előtt javasolom elolvasni ennek az oldalnak pár cikkét. :wink:Azért a partnerprogram jóval több, mint egy bővítmény megírása, vagy egy csatlakozás…

Oké értem mire célzol. Van fogalmam az affilate-ről. Azért beleolvastam az oldalba is.De nem válaszoltál a kérdésemre.

(mert pl nálam egyszerű lenne a dolog. Partner kap egy IDs linket és a rendelésekhez megy az IDje. E szerint pedig le lehet kérdezni az adott időszak rendeléseit és mehet az elszámolás.)

Bocsika, de nem látom a kérdésedet. A 3-as, 4-es és a 6-os hozzászólásból a kérdés ennyi volt:


Quote:

Ti mihez akarjátok használni az affilate kezelést?


:)

A termék eladás nem egyenlő az affiliate-tel, az utóbbi inkább értékesítést közvetítő eszköz.

A Fórumozókat akartad arról kérdezni, hogy milyen programban vesznek részt, minek a promotálását végzik?


Vagy inkább egy webshop programot keresel, mert valamidet szeretnéd értékesíteni?

Szia,

Igazából ketten vetettétek fel, hogy kellene affiliate kezelő plugin vagy valami.

Erre kérdeztem rá érdeklődésből, hogy mi lett volna a feladat.természetesen ha más fórumozó is érintett a témában vagy van hozzászólása, akkor az ő válaszát is szívesen fogadom.“Vagy inkább egy webshop programot keresel, mert valamidet szeretnéd értékesíteni?”

Ez már megvan és megy. Partnerprogram rész még nincs benne, ígérik, de lehet, hogy gyorsabb leszek.Az összes affiliate részt kezelni az azért tényleg nem egyszerű feladat.

Szervusz T_H! :slight_smile:Kezdek felhomályosulni; úgy látszik, a szilveszteri malacsültnek van még utóhatása… :wink:Legrosszabb kérdezte azt, ami tulajdonképpen a Te kérdésed is: adott egy e-bolt ezzel-azzal a termékekkel, melyek értékesítése az interneten keresztül (is) zajlik. Az e-boltot (közvetlenül, vagy közvetve) a WP hajtja.

A termékek eladásának fokozása és/vagy népszerűsítése érdekében kerestek olyan bővítményt, mely kezeli a csatlakozó partnereket (illetve az általuk történő eladásokat és/vagy közreműködésüket), azaz egy saját magatok által üzemeltetett affiliate bővítményt a WP-hez.Erre írtam a 2. számú válaszomban - mintegy megerősítve legrosszabbat -, hogy nincs ilyenről tudomásom, én sem találtam ilyen WP bővítményt, csak önálló megoldást.További szép, verőfényes napot! :slight_smile:


Farkas Győző wrote:

Szervusz T_H! :)

Kezdek felhomályosulni; úgy látszik, a szilveszteri malacsültnek van még utóhatása... ;)

smile.gif Már kezdtem azt hinni, hogy nem egy nyelvet beszélünk.

Igazából beleástam egy kicsit magam a témába és szinte biztos vagyok, hogy független pluginnel ezt nem lehet megoldani. Ezért is nincs.


Vagy tudja a shop vagy sem.

Ugyanígy a "hírdetés kezelő" vagy tudja, vagy sem
Igazából most én azon gondolkozom:


- a partner kap egy IDs linket


- minden bejelentkezéskor ellenőrzi az oldal, hogy van-e ID


- ha van, akkor azt elrakja egy kukiba


- rendelés leadásakor kuki kiolvasása


- ha van, akkor a rendelés mellé illesztés


- rendelés lekérdezés ID szerint