WP Admin

sziasztok.Bátorkodtam egy új topicot nyitni, mert bár hasonló hibákkal találkoztatok, de az én helyzetemre nem találtam infót. Ha mégis volna, akkor a kereső használatával vannak gondjaim. :slight_smile:

Szóval az a gondom, hogy képtelen vagyok belépni az adminba a /wp-admin eléréssel, de a /wp-login és egyéb párosításokkal sem.

Mintha eltünt volna az admin, de közben a tartalom megvan az oldalon.Ez írja ki, ha a wp-admin írom be:

http://www.weboldal.com/belepes/?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.weboldal.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1Kérlek segítsetek, hogy mit és hogyan állítsak be.

htaccess, config.php és egyéb társait már próbáltam.Köszönöm szépen.

/wp-login.phpAlapból is erre kellene dobnia.

Ha pedig nem, akkor valamivel buzeráltad a normális működést.

ezzel sem működik.

Erre azt írja ki, hogy http://www.weboldal.com/belepes/ , tehát ugyanaz a hiba.

Nem nyúltam bele olyan fájlba, ami ezt generálhatja, ezért sem értem a hibát. :frowning:

Rendben Győző. Párdon. :slight_smile:

Ha nem nyúltál bele olyan fájlba, ami ezt generálja, akkor nyilván tudod, hogy melyik fájlba nyúltál bele, ami ezt generálja. Nos, azt a fájlt állítsd vissza úgy, hogy ne generálja. :wink:Viccet félretéve: miért kérdezel, ha tudod a választ, ha tudod, hol hibáztál?Annyira kevesen vagyunk tökéletesek, ezért nehéz elképzelni, hogy szerkesztés közben nem felejtettél le valamit, vagy nem ütöttél le egy billentyűt pluszban… :slight_smile:A megadott link pedig sehova nem mutat ebben a formában. Ha pedig tényleg azt írja ki, hogy http://www.weboldal.com/belepes/, akkor valami nagyon el van kettyintve… És az durrantotta el, aki szerkesztgette… :wink:

Elnézést elírtam a webcímet.

Szóval a http://www.gepardesurhajo.com/wp-admin/ linket beírva ezt adja ki:

http://www.gepardesurhajo.com/belepes/?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.gepardesurhajo.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1és nem értem a hibát, nem tudom miért csinálja. Az utolsó belépés óta nem volt változtatás se a configban, se az adminban, se sehol. Ezért nem tudom kideríteni a hiba forrását, és ezért szeretném kérni a kedves fórumozók- és nálam jobban értők - segítségét.Köszönöm.

Nevezd át a wp-content/plugins mappát és próbáld meg újra. Valami bővítmény (vagy a tárhely) kavarhat be.

Töltsd le a ccleaner nevű programot, töröld a böngésződ gyorsítótárát és minden műveletét és lám megy a lap :smiley:

Köszönöm a segítséget. Syska ezzel már be tudtam lépni, viszont most az oldalakon sé a bejyegyzéseken sem tudok módosítani. Üres fehér lap jön be a szerkesztőben. :frowning:

wp-config.php -ban a WP_DEBUG constansot állítsd true- ra és látni fogod a hibát.Valami trükkös pluginod tuti van fent, mivel alapoból wp-login.php a belépési url, és nem /belepes/Keress a pluginjeid közt ilyenre:

Code:

add_filter('logout_url',

add_filter('login_url',

sziaA WP_Debug-ot is megpróbáltam. Az adott plugint kiszedtem, amire hibát ír ki, de sajnos ez sem oldotta meg a problémát.

Igazából az a baj, hogy a szerkesztő oldalon nincs html nézet, csak vizuális. Illetve van csak nem tudok átkattintani.

Frissíteni is akartam az egész rendszert, de arra is megkukult, szóval nem értem. Letörölni meg nem szeretném az egész rendszert. :frowning:

JUPPI végre működik.

Fogtam és felülírtam az egész wp-admin struktúrát ftp-n és magához tért.

Bár nem értem a logikát, de legalább megy. - koppkopp

Olyankor mi van, amikor admnin felületen látom a cikk tartalmát és magánjellegű mentés után kint felületen meg nem?

Kint az oldalon nem látható a cikk tartalma, egy nagy üres semmi van a szöveg helyén.

Sziasztok! Elnézést, ha rossz helyre írok, a LOG hibanaplóban találtam ezt és nem tudom mit jelent (sablont nem szeretnék frissíteni):PHP Fatal error: Call to a member function get_post_types() on a non-object in /www.honlapom…hu/blog/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/class-admin.php on line 237köszönöm

kapcsold ki a yet-another-related-posts-plugin-t, vagy keresd fel az íróját, és kérdezd meg tőle mi a gond.

Rendben, köszi a gyors választ.

Ha másnak is van ilyen problémája, elvileg ezzel kell felülírni a plugin mappáját (még nem tudom, hogy ez megoldja-e de ezt a választ kaptam):

http://downloads.wordpress.org/plugin/yet-another-related-posts-plugin.3.5.2b1.zip