Wp-admin oldal nem jelenik meg

Sziasztok! Már találtam az oldalon ehhez hasonló témát de nem tudom orvosolni a problémám. Pár napja a wp-admin oldal nem jelenik meg, csak egy üres lap. Találtam rá más fórumokon leírást, mit kell csinálni, de egyik sem vált be. Letiltottam a pluginokat (átnevezve a könyvtárat), a jelenlegi témát, ez úgy is, hogy átneveztem a könyvtárát, és úgy is, hogy az adatbázisban átírtam. Bekapcsoltam a hibakeresést is, kaptam is egy hibát:

[19-Mar-2019 08:24:21 UTC] PHP Notice: A meghívott WP_Widget felépítő metódusa EtRecentVideosWidget osztályban elavult 4.3.0 óta. Használjuk inkább

__construct()
hívást. in /home/vnbemk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3951

vagy 8 widgetre. Ezek az osztályok mind a jelenlegi témában vannak, viszont a hibában leírt functions.php-ben a __construct() szerepel. Így nem igazán tudom értelmezni.
Próbáltam egy korábbi mentéssel a wp-admin könytárat felülírni, de ez sem jelentett megoldást. Az oldal működik, csak az admin felület nem.

Köszönöm előre is a válaszokat

Esetleg ha manuálisan feltennél egy új WP-t?

Sikerült megoldanom közben, én is erre jutottam végül. Felülírtam egy friss wp-vel. Be is tudtam jelentkezni, le is frissítettem a pluginokat meg magát a wpt is. Úgy néz ki, probléma megoldva. Köszönöm a választ.