Wp-admin internal server error 500

A következő problémába ütköztem:

A múlthéten minden rendben volt amikor az admin felületre léptem, amikor ma beakartam lépni akkor a belépő felület nem jött be csak egy fehér oldal. Az oldalnál mikor rányomtam hogy vizsgálat akkor a következőt kaptam “internal server error 500”. Az oldalt letöltöttem ftp-n local-ra és úgy minden rendben működőt.

A tárhely szolgáltatónál lehet a probléma?

Ennek több oka lehet. Először meg kellene nézned az error log-ot. Ha cpaneled van, akkor a hibák alatt, ha nincs akkor ftp-n keress valami log könyvtárat vagy kérd el a szolgáltatótól az error.log-ot.

A következőt látom az error-ba amikor az adminba lépnék:

[Fri Aug 25 12:46:29.190344 2017] [:error] [pid 31327:tid 139663369025280] [client 91.83.45.86:46586] Failed loading /usr/local/lib/ioncube/ioncube_loader_lin_5.4.so: /usr/local/lib/ioncube/ioncube_loader_lin_5.4.so: undefined symbol: execute

Elképzelhető, hogy a tárhelyszolgáltatód rendszert frissített.

Amit te tehetsz:

A PHP választóban (ha van) szét kellene nézned, hogy van-e ioncube modul, be van-e kapcsolva, be lehet-e kapcsolni. Megnézni, hogy egyáltalán most hányas PHP verzióval fut a rendszered. Az újabb WP-khez már minimum 5.6, de inkább 7.0 PHP a célszerű.

Ha magasabb PHP-val fut / be van kapcsolva az ioncube loader, akkor használhatsz valami régi cuccot, ami meg akarja hívni. Ebben az esetben, ha nem tudod, mi akarja meghívni: bővítmények, sablon kikapcsolása, egyesével visszakapcsolása, ami meg akarja hívni annak vagy frissítése/aktualizálása vagy kiiktatása.

Ha nem futtatsz elavult dolgokat, kérdezz rá a tárhelyszolgáltatóra.