WP admin felület nem jelenik meg rendesen

Sziasztok.Pár napja, az addig jól működő wp-em admin felülete nem tölt be rendesen. Konkrétan ezt a képet kapom, miután adminként belépek, amit mellékeltem.Az érdekes az, hogy mielőtt a probléma előjött volna, nem változtattam semmit az oldalon, se új plugin, semmi ilyesmit nem tettem fel. Mi lehet a probléma, tudtok segíteni?(kerestem megoldást itt a fórumban is, ha mégis volt és csak én voltam figyelmetlen, sorry)Köszi a segítséget!

Néha nálam is előfordul ilyen, konkrétan akkor, amikor a szerver túlterheltség miatt túlzottan belassul. Ha jól sejtem, akkor nemcsak nem tölt be rendesen, hanem még qrva lassan tölti be ezt is.

Üdv,

Első lépésben jó lenne tudni milyen böngészőt használsz? Ez azért lényeges mivel a böngészők gyorsító táraznak és van mikor úgymond meggajdulnak. Ha firefoxot használsz akkor Beállítások->Speciális->Hálózat és itt a gyorsítótárazott web tartalomnál kattints a törlés most gombra majd indítsd újra a böngésződ. Szoktam találkozni ilyennel én is. A másik hibalehetőség, hogy módosult a wp-admin mappád tartalma. Ebben az esetben lépj fel kedvenc ftp fájlkezelő programoddal és töröld a wp-admin mappát és teljes tartalmát majd a frissen letöltött wordpress csomagból másold fel az új wp-admin mappát és a teljes tartalmát. Ez általában meg szokta oldani ezt a problémát. Remélem segítettem.

Sziasztok!Köszönöm szépen a segítséget, gyorsítótárat töröltem korábban is, az nem oldotta meg a dolgot. Egyszer csak viszont a honlap meggondolta magát, és azóta normálisan működik ismét, bár semmit nem variáltam vele, remélem, többet nem jön elő a gond.Azért köszönöm a segítségeket még egyszer!:slight_smile: