Wp 5.0

Üdvözletem. Frissitettem a blogom WP 5.0-ra. A médiatárban lévő dolgokat nem tudtam szerkeszteni, mert a szerkesztésre kattintva csak fehér képernyőt kaptam. Minden plugint kikapcsoltam, csak az Akismet maradt aktív, de ugyanaz a problémám volt.

Ezenkivül még a Classic Editor volt aktiv. A szerkesztés fehérsége mögött volt forráskód. Megnéztem a média szerkesztés linkjét, abban szerepelt a Classic Editor kifejezés, így kikapcsoltam azt is, igy már tudom a médiát szerkeszteni.

Ha valakinek fenn lesz a Classic Editor és média szerkesztési gondja akad, akkor célszerű kikapcsolni.

Próbálgattam még, és kiderült, hogy nekem akkor adja a média szerkesztési hibát bekapcsolt Classic Editorral, ha lista módban vannak a médiák, ha gridben, akkor viszont nem.

Hi,

K%C3%A9pkiv%C3%A1g%C3%A1s2

Megjelent az értesítés, hogy elérhető az új wordpress rá is nyomtam de véletlen az angol verzió frissítésre a magyar helyett. Rögtön visszaléptem mielőtt elkezdte volna csinálni, majd újra a magyarra. Azóta nem történik semmi. Még mindig ott van, hogy frissítsek de ha rámegyek 15 perce azt mondja hogy frissítés folyamatban. Akezdőlap alján meg ott van, hogy 5.0 verzió. Akkor most frissített vagy mi? Mert sehol nem írja ki amit ilyenkor szokott, hogy üdv az új verzióban, meg akkor nem is lenne még mindig ott a lehetőség a frissítésre.

Én csak autodidakta vagyok, de nézd meg a sablonkészletet benne. Ha ott van az új sablon, ami az 5.0-hoz jár, a Twenty Nineteen, akkor frissitett valószinűleg.

K%C3%A9pkiv%C3%A1g%C3%A1s

Vagy nézd meg a Vezérlőpulton a Frissitéseket, hogy ott mi van kiírva. Nekem ez: