WP 4.9-ről 5.4-re frissítés után a Woocommerce rendelési listája hibásan jelenik meg

A WP 4.9-ről 5.4-re frissítése után a woocommerce 3.9 működik, de a rendelések listájában az alábbi probléma keletkezett.
Az összes és a saját listában nem jelenik meg semmi rendelés. A többi részben - lomtár, feldolgozás alatt, fizetésre vár, teljesített, stb - viszont rendben megjelennek az elmúlt időszak rendelései.
Milyen módon lehetni az összes és saját lista felsorolását visszaállítani úgy, hogy valóban minden látszódjon? Ez milyen hiba lehet?

Így a harmadik bejegyzés után úgy tűnik, hogy elég sok probléma van az oldaladdal, szerintem jobban jársz, ha profi segítséget kérsz, és megbízol egy WordPress fejlesztőt, hogy nézze át neked, minthogy ide írod le egyesével a hibákat, amik előjönnek.

Köszönöm a megjegyzést. Valóban korábban próbálkoztam profi segítő keresésben WP-re tekintettel, azonban azt nem találtam. Mondjuk ennek az is lehet az oka, hogy az anyagi lehetőségek egyenlőre szerények. De visszatérve az eredeti gondolatmenetre: Az oldal működik, de vannak hiányosságai (mint szinte mindenkinél) amiken szeretnék javítani. Ezt oly módon, hogy lehetőség szerint segíteni mindazoknak, akik még a kezdeteknél járnak és nem jutnak “profi szakértői” segítséghez. Lehet, hogy tévedésben vagyok, de eddig úgy tudtam, hogy ez egy segítő, támogató oldal. Valóban lehet olyan, hogy csak a profi programozó tud segíteni. Ezt a választ is el tudom fogadni, mivel van ilyen. De lehet, hogy kisebb kérdések megválaszolása esetleg nem teher néhány felhasználónak. Én személy szerint inkább erre a vonalra támaszkodnék. Azért köszönöm a választ, de olyan kitétellel, hogy tudsz valakit ajánlani? Természetesen felvenném vele a kapcsolatot, hátha tud olyan ajánlatot tenni, amilyet eddig még nem volt szerencsém kapni az eredményes válaszokhoz jutás érdekében.
Viszont addig is lehet, hogy azok a problémák amiket felvetek, azok lehet hogy másoknak is segítenek. Remélem!

2 kedvelés

Személyes véleményem, hogy webshopot üzemeltetsz, aminek jobb esetben vannak bevételei, és sajnos bármilyen szomorú, kiadásai is lesznek. Ha hiba van a webshopban, akkor vagy belefektetsz időt, megtanulod, utánanézel és javítod, vagy fizetsz egy fejlesztőnek, akinek ez a szakterülete és ő javítja. Ez már a te döntésed.
Természetesen az is egy lehetőség, hogy leírod egy fórumra a hibát, és megvárod, amíg valaki segít. Csak nekem eddig úgy tűnt, hogy elég sok hiba van az oldalba, nem gondolnám, hogy vki lépésről-lépésre hibajavítást fog neked küldeni, főleg ha még a hiba forrását is ki kellene deríteni.

https://wphu.org/wordpress-fejlesztes/

Ha itt adsz megbízási ajánlatot, az hírlevélbe körbemegy WordPress fejlesztőknek, és jelentkezik majd olyan, aki tud neked segíteni.

Köszönöm a tippet és ki is próbálom. Egyenlőre az elmúlt években volt 3 próbálkozásom is, de ezekkel mindig mellényúltam. Mindig hitegetés, és időhúzás volt valódi teljesítmény helyett. Ezért inkább a saját tempómban csináltam meg amit tudtam. Amit kiadtam munkában a “szakiknak” soha nem készült el. Így saját magam megcsináltam a honlapjaim és webshopom ami működik, de mindig törekszem arra, hogy jobb legyen. Ez is egy tanulási folyamat. Remélem most több szerencsém lesz, bár sajnos szkeptikus vagyok. Örülnék, ha nem lenne igazam.

Kedves Tagok! Én is vimi véleményén vagyok, amit lehet meg kell tanulni a WP kezeléséről (is), hogy ne legyünk másra utalva. És azzal (is) lehet tanulni, ha kérdéseket teszünk fel és válaszokat kapunk rá, amely válasszal és saját kezű megoldással már gyarapodott is a tudásunk. De valóban, ha nem kapunk válaszokat ill. bizonyos nehézségi szint után szükség van nem elszállt árakon dolgozó profira.

Tisztelettel

1 kedvelés

Megírtam az ajánlott oldalra az ajánlatkérőt. Kíváncsi vagyok az eredményre. Remélem, hogy előbb válasz érkezik, mint a probléma megoldódik és egy pozitív élménnyel gazdagodok.
Ettől független szeretem a dolgok lényegét és működését megérteni, úgy az informatika területén mint más területeken. Tanulni mindig jó és hasznos. Ha valaki tudja a választ az ne tartsa magában. :slight_smile:

Csak így 12 nap elteltével sajnos tartanom kell az eddigi gyakorlatot és kérdések feltevésével fejlődnöm. Az ajánlatkérő helyről valóban érkezett egy megkeresés, mely az eddigieknek megfelelően magas árat, a kezelés és az átláthatóság teljes elvesztését és a “jelenlegi program szar, csináljunk újat” elvet követte. Tartottam ettől, úgyhogy fenntartom a kérdésem továbbra is, mivel vélhetően nem csak én találkozom ilyen problémával.