WP 3.5 multisite moved wp-content directory , broken plugins_url()

Sziasztok!

Azoknak akik hasznalnak security plugineket vagy akar kezzel , de modositottak a wp-content nevet vagy helyet es 3.5 -s wp multisite modban + wordpress-mu-domain-mapping -t hasznalnak azoknak a wp-config tetejen (ahol megmondod az uj wp-content helyet is!) kell egy ilyen is

define( 'PLUGINDIR', 'UJWPCONTENTPATH/plugins' );
```<br />
wp core: default-contants.php<br />

if ( !defined(‘PLUGINDIR’) )

define( ‘PLUGINDIR’, ‘wp-content/plugins’ ); // Relative to ABSPATH. For back compat.

Régebbi bővítményekkel lehetnek gondok, láttam olyat, ami nem ismerte még az új szabványt, de biztos vagyok benne, hogy a bővítmények 90%-a már tudja.

Elnézést Gold Andrástól és Hgrg-től, akik egy ittt feltett kérdésre válaszolgattak, segítettek - sajnos, törölni kellett a kérdést és hozzászólást, mivel “Hogyan csináltam? (A megoldások, nem a kérdések, helye.)” a topik címe, és nagyon ragaszkodunk hozzá, hogy a tartalom is az maradjon, amit az egyes szerzők megosztanak velünk.

Többször kiírtuk, hogy figyelmeztetés nélkül törlünk, ahogy észrevesszük.

Sajnálom, hogy segítőkész emberek munkája megy a semmibe a figyelmetlen, nemtörődöm kérdező miatt.

Ha lehetséges, akkor átmozgatjuk a megfelelő helyre, de ha nem,akkor kénytelenek vagyunk a törlés eszközéhez nyúlni. (És a modik sem azért vannak, hogy szerkesztgessenek, áthelyezzenek nyakra-főre. Kérjük a profi segítőket, hogy ebben a topikban ne adjanak választ a nem kapcsolódó kérdésekhez! Köszönjük a megértést!)