WP 3.5.1 galéria képkezelése

Kedves Fórum Tagok!

Ingatlan adatbázist használok WP rendszerben. A 3.5 frissítése után a galériába feltöltött képek csak csatolmányként (külön weboldalként) hajlandók megjelenni. Ez eléggé zavaró. HTML kódban már megtaláltam a javítás lehetőségét. A 3.5.1 a következő kódot szúrja be ( gallery ids=“24057,24058” ). A jól működő kód (gallery link=“file” ids=“24057,24058”) - A zárójelek szögletesek, csak a beírt kódot a program értelmezi és nem jeleníti meg. -

A kérdésem az, valaki tud-e segíteni abban, hogy hol található az a programrész, ami ezt a kódot generálja. A segítésért több munkatársam háláját tudom közvetíteni. :sunglasses:

Üdvözlettel: Kiss József

Üdv,

Jó lenne tudni, hogy mi az ingatlankezelő bővítményednek a neve. Lehet, hogy újabb verzió jelent meg amiben van némi változás. Érdemes ilyenkor megnézni a “changelog” változás naplót.

Kedves László!

Köszönöm a segítségedet. Jó nyomnak tűnik. Keresem rá a választ, ugyanis én csak az adat állományokhoz férek hozzá, de a rendszergazdának feltettem a kérdést, ugyanis ingatlanos pluginből kettő is van. Az egyik magyar alkotás.

További kellemes napot.

Üdvözlettel: József

Kedves Fórumozók!

Előd volt olyan kedves és elküldte a kérdésemre a patch linkjét.

http://core.trac.wordpress.org/attachment/ticket/23298/23298.patch

Üdvözlettel: Kiss József