WP 3.0 - tartalom kiolvasása megszűnt működni

Sziasztok!Nem rég frissítettem a blogomat Wordpress 3.0-ra és engedélyeztem a MultiSite-ot. Sajnos azóta nem tudom a blog legfrissebb hozzászólásait a főoldalamra kiírni, ahogyan ez azelőtt működött ezzel a módszerrel: http://codex.wordpress.org/Integrating_WordPress_with_Your_WebsiteKorábban létrehoztam már egy témát erről a problémámról a külföldi WP fórumon is, de sajnos nem tudtak segíteni: http://wordpress.org/support/topic/external-pages-stopped-working-after-updating-to-30Kérem, hogy ha van ötletetek, osszátok meg. :slight_smile:

A kérdés az, hogy hogyan olvasod ki a hozzászólásokat,

a WordPress saját funkciójával, vagy direktben sqlből.Nekem van jó pár oldalam, ami MultiSite-on fut, és működik a hozzászólás.

Köszi a választ!

Fentebb linkeltem, hogy hogyan olvasom ki a bejegyzéseket. Nem saját kérésekkel, hanem a beépített WP függvényekkel, a következőhöz hasonló módon:Code:

<?php

require('/the/path/to/your/wp-blog-header.php');

?><?php

$posts = get_posts('numberposts=10&order=ASC&orderby=post_title');

foreach ($posts as $post) : start_wp(); ?>

<?php the_date(); echo "
"; ?>

<?php

endforeach;

?>
Működött is ez így, eddig, de mióta frissítettem 3.0-ra és engedélyeztem a MultiSite-ot, azóta nem megy sajnos.


Te hogy olvasod ki pontosan?


Illetve a fentebbi kódrészletből honnan tudja a script MultiSite esetén, hogy melyik oldalról kellene a bejegyzéseket kiolvasnia?

Ez így nem egészen lesz jó :slight_smile:Főleg, hogy az előbb hozzászólásokról beszéltél, itt pedig bejegyzéseket listázol…Ez nem is standard sablonból történő bejegyzés listázás, hanem úgy látom ez valami külsős hackelés lesz,

mivel sablonból a wp-blog-header.php-t nem szokás meghívni…Multisite alatt mindig a $wpdb->blog_id változó tartalmazza az aktuális blog azonosítóját amit a wp_blogs -ban található domain név alapján keres ki a rendszer, és értelem szerűen ez a sor azonosítója.Milyen verzióról is frissítettél? :slight_smile:

Valóban rosszul írtam, nem hozzászólásokat szeretnék listázni, hanem bejegyzéseket. A főoldal alatt pedig nem a blog főoldalára gondoltam, hanem egy (a bloghoz képest) külső oldalra.Tehát van a blog ezen a címen: blog.valami.hu a főoldalam pedig a valami.hu

A blog.valami.hu bejegyzéseit szeretném listázni a valami.hu oldalon. Ez az, ami nem működik, mióta frissítettem 3.0-ra (2.9-ről frissítettem egyébként).

A multisite engedélyezve van, van is több blog oldalam ilyesmi címeken: blog.valami.hu/masodik; blog.valami.hu/harmadikRemélem így már érthetőbb, hogy mit szeretnék megcsinálni. Tudnál erre valamit javasolni?

Sziasztok,Nálam is hasonló probléma van WPMU alatt. Valamiért nem kezeli a kategóriákat el. Ugye csinálnék egy oldalt, ahová mondjuk X kategória bejegyzéseit listáztatnám, de sajnos nem sikerül. Mi lehet a gond?köszi a válaszokat előre is.

Meg kell adni a blog id számát is, hogy melyik blogból kérje le az adatokat. :slight_smile:

Köszi a tippet, csak nem blogokból akarok áthúzni, az műkszik. :slight_smile:Az a baj hogy WPMU-m van. Ilyenkor az lesz, hogy weboldalcimem/blog/category az kategória elérési utvonala (talán) csak az a bajom hogy hiába állítok be pl egy menüpontnak egy kategóriát, nem működik, mert valamiért a weboldalcimem/category útvonalat jelöli meg. Redirectionnel megpróbáltam de akkor meg egy fehér oldal (firefoxban) explorerben meg hibaüzi.Vajon miért lehet. Sablon hiba vagy valakinek van ezzel tapasztalata?köszi előre is


Sziasztok,Kiderült, hogy sablon probléma volt. Most már minden úgy megy ahogy az kell. :slight_smile:Üdv.:

This is not a standard list item. But I think it would be kind of hacking externally,

 

 

 

[color=#ffffff]สมัคร goldenslot[/color]