wp-2.6 Telepítés gond!

Sziasztok!

Érdekelne, hogy mit jelent ez a hibaüzenet:

“???

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/webuser/c/codee47/codeedesign.hu/blog/wp-config.php:1) in /home/webuser/c/codee47/codeedesign.hu/blog/wp-admin/install.php on line 12”

12. sor így néz ki: header( ‘Content-Type: text/html; charset=utf-8’ );

Amikor meghívom az install.php-t az oldal tetején jelenik meg. Van valakinek tippje?

Köszönöm!

Üdv, codee47

A wp php szkriptje nem tudja a kiküldött tartalom fájlkodolasat beállítani. Valószínűleg azért, mert occsóhostingot használsz, és le van tiltva/nincs beállítva ez.

Vagy töltsd le újra a 2.6-os magyar csomagot, mert korábban volt ilyen BOM headeres gond, és próbáld meg újra.

Köszönöm a válaszokat!

A hosting “óccsó” :slight_smile: igazad van de az angol verzióval próbáltam most és azzal megy minden gond nélkül!

Most akarok váltani hostot de sajnálom kiadni a 10-15 k-t egy normálisért! :frowning:

Mégegyszer köszi, üdv codee47

Kb 1 hete frissítettem a magyar verziót, hasonló hibajelentés alapján:

http://forum.word-press.hu/post/6630/#p6630

DjZoNe wrote:

Kb 1 hete frissítettem a magyar verziót, hasonló hibajelentés alapján:

http://forum.word-press.hu/post/6630/#p6630

de nekem már volt adatbázisod, neki meg ez új telepítés.

Megoldottam az angol verzióval és honosítással, de azért köszönöm a gyors segítséget.

Hibaüzenetem:

???

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 770

Mi a megoldás? Help

Előre is köszi

http://forum.word-press.hu/post/5357/#p5357

Egyébként üdvözlet bleki?? ha te vagy az-é ?

szinten szivtam nem keveset a Cannot modify header information hibaval.

mindenhol azt irtak, hogy valami extra karakter lehet a “” korul

hat nem volt. siman a magyar install-bol volt, megfelelo dolgok kicserelve.

vagy 5x ujra felraktam a wp-config.php -t es ugyanaz. mondjuk csak notepad-del editaltam, de nem nagyon jtottam elore.

utana andol install letolt, wp-config kiszed, modositasok, feltoltes es mar ment is.

szoval ha mas nem segit, ezt meg lehet probalni.

Feltettem freewebre, de mindig ezt írja ki:

Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /disk/raid1/v/a/vasutmagazin/ep-blog/wp-admin/setup-config.php on line 149

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk/raid1/v/a/vasutmagazin/ep-blog/wp-admin/setup-config.php:149) in /disk/raid1/v/a/vasutmagazin/ep-blog/wp-admin/setup-config.php on line 34

Próbáltam már angollal, magyarral, de semmi. Ugyanez cjb-n működik. Mi lehet a gond?

FreeWeb beállításai minden valószínűséggel.

Gondolom ezzel akkor nem tudok mit kezdeni, kénytelen vagyok más szolgáltatónál maradni.

Mivel senki nem írt megoldást erre:

“???

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 770”

Nyisd meg a config.php-t Hexa editorral és töröld az első három karaktert (dtz, ugye mégiscsak ott van)

Minden hasonló ("???) hibánál ez lesz a megoldás.

Remélem segíthettem.

Ez eléggé erős túlzás…

Elég rég írtam itt róla és már csak azért nem linkelem, mert sokadszor kérdezik… tudod illik keresni előtte… még mindig…