Az új verzió nálam csak részben magyar nyelvű. Van-e hozzá magyar .po vag .mo file?
Ha nincs, hol találhatom a po file előállításához szükséges POT -ot? Ha ma megkapnám, néhány napon belül előállítanánk a magyar fordítást és közzé tennénk.
Köszönöm előre is.
ilyet meg honnet a fenebol szedtel?
és hogy jön ide az API? meg po fajl eloallitasahoz szukseges pot? tudod Te mirol beszelsz amugy? szerintem nagy fogalomzavarba vagy. po-bol csinalunk mo-t
Charlie
Ha nem szóltál volna bölcsebbnek tünhetnél… (Ez egy magyar közmondásból átfogalmazva, hogy tudd.)
Elszörnyedek már a gondolattól is, mekkora gyopa lehetsz! Ha segíteni nem tudsz, minek egy olyan dologgal cikizni, amihez nyilvánvalóan nem értesz? Remélem e blog vezetői (tulajdonosai) helyre tesznek.
Ha tudsz egy fikarcnyit angolul, nézz körül a Wordpress hivatalos portáljain. Ajánlom a nyitott forráskódú rendszerek lokalizációjával foglalkozó weboldalakat, esetpeg a poEditor (po szerkesztő) weboldalát, sőt magának e hasznos kis segédprogramnak az áttanulmányozását.
Ha még mindig ilyen hü-lye-sé-ge-ket fogsz kérdezni akkor vegyél részt egy, a sajátos nevelési igényűeknek rendezett szoftveralkalmazói tanfolyamon. Ha meg abban éled ki magadat, hogy a tudatlanságod magabiztosságával sértegetsz másokat, akkor inkább ne szólj hozzá.
Üdvözöl: Vitamingolyó
ja persze. és hol van a 2.3.5-os wp?
Szia charlie!
Ez az “intelligens” ideböffenés azt jelenti, hogy adjam meg a linket, ahonnan letöltheted, vagy küldjem meg a számodra - tömörített csatolt fájlként- az e-mail címedre? Ha kérsz, kapsz…, ha nem, nem …
Üdvözöl:
Vitamingolyó
Szia charlie!
Ez már a kiadás előtti változat, több napja tesztelem, nekem stabil.
A működést tekintve rengeteg újdonságot tartalmaz.
http://wordpress.org/wordpress-2.5-RC1.zip
Letölthető a leírása is, de a hozzá tartozó POT és/vagy po file nem található, illetve én nem találom azokat.
Ha tudja valaki, honnan szereznhetném meg a fordításhoz szükséges fájlokat, hálás lennék.
Üdv.: Vitamingolyó
hát biza, ez nem 2.3.5…
Vitamingolyó: szépen kérlek, próbálozz meg normális hangnemben posztolni. Előre is köszönjük, mindannyian. És mielőtt nekitámadsz valakinek, aki mellesleg nem ma kezdte a verziók követését, légy oly kedves tájékozódj.