WOTLK

Ahoj, szeretném bemutatni egy korábban elkészült oldalam felfrissített verzióját, amely a World of Warcraft MMORPG legújabb kiegészítőjének dizájnjában készült. Most olyan 90 százalékosnak mondanám, amíg meg nem nézitek explorer 6-al :slight_smile: Az a szörnyemény továbbra is a webszerkesztés őselemi ellensége, és még nem volt kedvem ott forrasztgatni, bízva abban, hogy az IE7 megjelenése idővel lemészárolja a gépre telepített 6-osok utolsó írmagját is a Föld felszínéről :slight_smile:Az oldal itt tekinthető meg.

Szia Szeor!Megnéztem becsülettel, mert bár nem kedvelem ezt a stílust, de attól, hogy nem tetszik, még tetszik. :slight_smile:A feliratos tariler gondolom trailer akart lenni? :wink:Amennyire rendezett a bal oldal, annyira kuszának tűnik a jobb oldal (a sidebar). Megnéztem FF3-mal, IE7-tel, Safarival és Operával is; egyedül az IE7 alatt volt annyi gubanc, hogy a Bejelentkezés, Regisztráció egy sorba került, és így kilógott az oldalsávból, amúgy - gyakorlatilag - azonos volt a megjelenés.Visszatérve az oldalsávra:
  • A keresőmező(k) fehérje kissé “ordító fehér”, és nem illenek az oldal stílusához
  • A hozzászólások elérik az oldalsáv jobb oldalát, ami nem igazáán előnyös
  • Valamilyen harmóniát, typográfiát keresnék a jobb oldalnak, hogy belesimuljon az egészbe, mint egység, ugyanakkor olvasható is maradjon    Amúgy, teccik, még, ha a nem is teccik (gondolom magamról, hogy azért, mert alapból nem kedvelem az erőszak semmiféle formáját, beleértve azt is - depláne -, ha az asszony megemeli a hangját. :)).

Szia,köszönöm, hogy ilyen alaposan megnézted. Az IE7-es gondokról tudok (egy sorban lévő feliratok és alul a kép túllógása), a keresők egyikét, amelyik fekete alapon van, nem tudom változtatni, hozott holmi, olyan amilyen :slight_smile:

A másik jogos, változtatok rajta…

Összességében az észrevételeidre úgy tudnék válaszolni, hogy jogos, jogos, jogos, és jogos :slight_smile:A sidebar kissé talán zsúfolt, lehet szellősebbre kéne venni, nem tudom…Még 1x köszönömA játékról pedig annyit, hogy szerintem nem ettől lesznek erőszakosak a mai fiatalok, én - ki ne nevess - inkább érzem csapatépítőnek a dolgot, és a magam részéről olyan embereket ismertem meg, akiket örülök, hogy megismerhettem. Aki ettől kattan be, az amúgy is bekattan, ott más a gond, nem a játék (szerintem jellemzően a szülői hozzáállás vagy inkább hozzá nem állás). Az erőszak minden formáját pedig magam is elvetem.ui: igen, trailer akart lenni, és most már az is :smiley:

Ez nagyon jó!!! Nagyon tetszik!!!

Azt mivel csináltad, hogy a youtube videó (Arthas végzete), nem új ablakba jön be. Hanem… tudod.

Szia,köszönöm :slight_smile:A videókhoz, képekhez, illetve honlapok beillesztéséhez shadowboxot használok, itt találsz róla

több infót: http://sivel.net/2008/02/shadowbox-js/

Köszi, ez sokat segít :slight_smile: