Sziasztok!
Én ugyan nem a WP-vel hanem a WPMU-val kapcsolatban akadtam el a telepítés során, de remélem tudtok segíteni nekem.
A probléma a következő:
A talapítés megy símán, minden OK, csak a végén nem küld mailt a rendszer, az admin jelszóval.
Az oldal megjelenik, lehet új bloghostra jelentkezni, elfogadja és az adatbázisban el is tárolja szépen a jelentkezést, azt írja ki az aktiváló levelet elküldte.
De nem. Nem küld semmit a jóravaló:(
A wp-includes könyvtárban a class-pop3.php-ben szépen manuálisan megadtam neki az adatokat imígyen:
var $MAILSERVER = ‘ide a pop3 kiszolgáló nevét’;
function user ($user = “ide az usernevet ami a postafiókhoz van”)
function pass ($pass = “ide a postafiókhoz tartozó jelszót”)
function login ($login = “újból az usernevet”, $pass = “újból a jelszót”)
a portszám az alapértelmezett: 110
Ismereteim szerint működnie kellene…
ámde nem 
Valamit kihagytam valahol, vagy még máshol is be kell állítani a rendszert?
Köszi a segítséget előre is!
Nem, így kell. Hmm szerver gond lehet itt szerintem. Ãrd át a jelszót mySQL-ben.
Köszi, a megerősítést, hogy nem én vagyok a teljesen idétlen:-)
Ãtnéztem a szervert, kutya baja, tökéletesek a beállítások…
Aztán pofonrúgtam magam:-)
Hát a jóravaló MU nem szeret önmagának levelet küldeni:-)
Arra a mail címre, aminek az user-pass párosát megadtam a pop3 eléréshez, nem tudott magának levelet küldeni, minthogy ugyanazt a mailcímet adtam meg az admin kapcsolatnak is. No ugyebár ily módon önmagának akart levelet küldeni az email cím, és ezt nem szerette volna 
Adtam neki egy másik email címet adminnak, hát arra már elküldte az admin jelszót.
Szervernévhez localhostot írj, ne azt ami meg van adva… mail.example.com és pop3.example.com nem jó.
Működik ez egyáltalán olyan szervereken, ahol nem lehet htaccess fájlt feltölteni?
Sziasztok!
Ãtírtad a config.php-t: Adatbázisnév, jelszó, localhost stb.?
fotófeltöltés: a wp-content mappa írhatóra van állítva?
Akkor ki kellene próbálni, hogy NE havi mappákba rendezze a feltöltéseket (hátha…).