Sziasztok arra lennék kíváncsi, hogy a wordpress webshop pluginjánál található egy olyan hogy akció, azután érdeklődnék hogy az akcióhoz lehet e készíteni vagy beállítani valami úton módon egy visszaszámlálót, amit akár a felhasználók is láthatnának, tehát hogy meddig akciós az adott termék.
Erről kérném némi információt, semmi többet, előre is köszönöm a válaszokat és elnézést ha rossz topicba írtam!
Ilyet woocommerce-hez láttam a CodeCanyonon: http://codecanyon.net/item/product-countdown-wordpress-plugin/4929462?WT.ac=category_item&WT.seg_1=category_item&WT.z_author=wpbuddy
üdv, először is köszönöm szépen, másodszor pedig azt szeretném kérdezni hogy ez a kis kiegészítő azt tudja hogy beállítom egy adott napig amíg akciós és utánna leveszi a kínálatról a terméket?
A WooCommerce tud kezelni időzített akciókat valamint készletet, és a plugin kibővíthető, hogy a lejáró akciók esetén (a nap elején) a készletet is nullázza:
function my_woocommerce_expired_sales() {<br />
global $woocommerce, $wpdb;<br />
<br />
// Sales which are due to end<br />
$product_ids = $wpdb->get_col( $wpdb->prepare( "<br />
SELECT postmeta.post_id FROM {$wpdb->postmeta} as postmeta<br />
LEFT JOIN {$wpdb->postmeta} as postmeta_2 ON postmeta.post_id = postmeta_2.post_id<br />
LEFT JOIN {$wpdb->postmeta} as postmeta_3 ON postmeta.post_id = postmeta_3.post_id<br />
WHERE postmeta.meta_key = '_sale_price_dates_to'<br />
AND postmeta_2.meta_key = '_price'<br />
AND postmeta_3.meta_key = '_regular_price'<br />
AND postmeta.meta_value > 0<br />
AND postmeta.meta_value < %s<br />
AND postmeta_2.meta_value != postmeta_3.meta_value<br />
", current_time( 'timestamp' ) ) );<br />
<br />
// a lejáró akcióknál a készletet nullázza<br />
if ( $product_ids ) {<br />
foreach ( $product_ids as $product_id ) {<br />
update_post_meta( $product_id, '_stock', 0 );<br />
update_post_meta( $product_id, '_stock_status', 'outofstock' );<br />
}<br />
}<br />
}<br />
add_action( 'woocommerce_scheduled_sales', 'my_woocommerce_expired_sales', 5, 0 );
nagyon nagyon szépen köszönöm, ha bármiben segíthetek akkor az alábbi videónál megtaláltok, főként szerveres, de akár web vagy programozási problémákban is szívesen segítek.
köszönöm mégegyszer.
http://www.youtube.com/watch?v=N-RAJpCmCTQ