Wordpress weblap készítés

Kedves Fórumozók. Ajánlom figyelmetekbe weboldalam ahol részletes infót kaphattok rólam,és a referencia munkáimat is megtudjátok tekinteni. Wordpressel a kezdetek óta foglalkozom,és elég sok munkán túl elég nagy tapasztalattal rendelkezem. Bár a jó pap is holtig tanul. Oldalaim mindig a ügyfél elképzelés alapján készülnek.





Ha wordpress weblap érdekell keress nyugodtan.



Oldalamon mindent megtaláltok. http://weblapkeszites24.hu

Bejegyzések mint oldallapok? Tényleg holtáig tanul a jó pap! :smiley:

Bezony :slight_smile: Ennek is megvan a célja, és hozza is amit kell :slight_smile:

Szinte minden kulcsszavam előtted van :slight_smile:

Nekem nem is célom a keresőből ügyfeleket szerezni. Portfólió oldal és blog, nem eladásra lett készítve. A minőségi munka a legjobb reklám szerintem. :wink:

Én keresőre gyurok, legálisan, automatizált gépek nélkül

weblapkeszites24.hu mondjuk még új és pr 0 de kulcsokra top 15 között van. erős kulcsokra .

…még új… Ez a kulcsszó :slight_smile: Aztán majd berangsorolja a Google…

Kulcsszó: weboldal készítés

Helyezés: 45.



És ez a te oldalad.

Weblap készités ,erre próbáld :smiley:

Jelenleg a 18., vagyis nincs az első 10 között, és mint azt tudjuk, az majdnem annyi, mint a németben a nix.

De nem csúnya eredmény, és - bizonyára - fog az majd feljebb is menni.

1 hete még 8.ik volt,sajnálattal látom hogy tényleg hátrébb sorolt

elég erős a verseny erre a kulcsra

Fölösleges lovagolni a nem létező eredményen. Új oldal, új tartalom az elején jobb helyezést kap. Várható volt, hogy hátrébb csússz.

2 éves az oldal és fokozatosan ment fel több kulcsra épitettem, ez volt a legerősebb,gyengékre első vagyok,bár az nem is hoz lényeges forgalmat. Nem értek egyet ezzel az új oldal felfogással. És nem is ez a tapasztalat. Nincs is benne semmi logikus. Miért sorolná előre a google az 1 hónapos oldalt a 4-5 éves,megbizható oldalak elé egy új megbizhatatlan oldalt majd aztán vissza? Úgy tudtam seo szempontból a google a keresési találatoknál figyeli a domain korát , sokkal értékesebb a régi domainen a tartalom mint az új oldalaknál…

A kérdésedre a Google szakemberei tudnának válaszolni, ha akarnának. De tény, hogy az új oldalakat egy rövidebb ideig előre sorolja, mintegy megmutatva a nagyvilágnak, hogy létezik az az oldal is. Aztán persze besorolja a jól megérdemelt helyére. Azért írtam korábban, hogy a kulcszó az, hogy “új” és azért van elöl.

Logikát meg lehet keresni a G. ilyen húzásaiban, mint ez az új honlap előre sorolás, Google Dance és hasonlók, csak nem érdemes.