Wordpress vs. Freeweb

Szervusztok!

Az előző bejegyzéseimben írtak (plugin problémák) megoldására tett kísérleteim kudarcba fulladtak.

A lényeg röviden, hogy egy freewebes honlapba akartam beilleszteni a WP-t. Ez sikerült is, de a szükséges pluginok aktiválása után néhány plugin kiütötte a WP-t. Pl.: ImageManager, FCK editor…A hibaüzenetek valahogy így néznek ki:Code:

Warning: main(): Unable to access deans_fckeditor_class.php in /disk/raid3/s/z/honlap/wp/wp-content/plugins/fckeditor_for_wordpress/deans_fckeditor.php on line 27Warning: main(deans_fckeditor_class.php): failed to open stream: No such file or directory in /disk/raid3/s/z/honlap/wp/wp-content/plugins/fckeditor_for_wordpress/deans_fckeditor.php on line 27Fatal error: main(): Failed opening required 'deans_fckeditor_class.php' (include_path='') in /disk/raid3/s/z/honlap/wp/wp-content/plugins/fckeditor_for_wordpress/deans_fckeditor.php on line 27

Már mindent megpróbáltam (ami csekély tudásomból tellett), de nem megy. Volt a magyar 2.1.3 WP, most éppen az angol 2.3 van fent. A hiba ugyanaz.


Ebből azt gondolom, hogy vagy az nem tetszik a pluginnak, hogy almappában van (ezt nem hinném), vagy a freeweb csinál valami varázslatot, amitől ezek kiakadnak.


Találkozott már valaki hasonlóval?


Előre is köszönöm a segítésget.


SPétör

Sikerült!!!Az ImageManager plugin elindult!Átírtam az imagemanager.php 9-es sorát.Erről:Code:

require_once('files.php');

Erre:


Code:

require_once('/disk/raid3/s/z/honlap/wp/wp-content/plugins/ImageManager/classes/files.php');

zóval kellett a full path.

(A full path-t egyébként a hibaüzenetből tudtam meg)


Valami hasonló lesz az FCKEditorral is.

Üdvözlettel:

SPétör