WordPress vicc

Így hajnalok hajnalán jött ez a vicc,

hozzám mérten, fészpálm, és “aztakurvadehülyevagy” gyanús.

Íme:

Code:

- Mi a roma bloggerek kedvenc WordPress-es template tag-je?

- ???

- Hát a !

Code:

a megtette kötelességét a mehet

Győző törölni fogja…, nem érti a viccet :slight_smile: - nálam is törölt egy román viccet :slight_smile:

Mindegy, a poén nálam ült… :smiley:

Határeset, elfogadom… :slight_smile:

'Farkas wrote on '2009-11-26:

Határeset, elfogadom... :)

Ez jobb volt, mint maga a vicc :D :D :D

DjZoNe, nem mondták még neked,hogy néha inkább aludni kéne? :smiley:

Álmában írta. Szerintem. :slight_smile:

Én mondtam neki :smiley: Erre berakta ide.

Én szeretem a jó vicceket. De ez se nem jó, se nem izléses. Kissé rasszista ize van. Ezért épp beleütközik a szabályzatba.

"4.0 Szigorúan tiltott

4.2 Ne flamelj és ne írj rágalmazó, sértegető, durva, utálatos, rasszista, szexuális, bosszantó vagy obszcén szavakat tartalmazó üzeneteket!

/nem fogok meglepődni, ha kapok egy csomó fekete pontot erre …/

Adott esetben egyéni ízlés kérdése, hogy egy vicc jó-e, vagy mennyire ízléses. :wink: Sok körülményt kell ehhez vizsgálni; a Fórum oldalakon nagyon ritkán engedünk meg magunknak egy kis lazítást, ilyen érelemben kellően feszesek a témák, a moderációs alapelveink.

A zsidók sem tartják rasszistának a Zsidó viccek gyűjteményét, a cigányok sem a Cigány viccek gyűjteményét, a skótok nagyon jót tudnak nevetni saját magukon, és folytathatnám tovább.

Nem gondolom, hogy olyan durva, kirívó szabálysértés történt, amiért neked idézni kellene az általunk összeállított, és moderációs gyakorlatunkban is követett szabályzatot.

Azt sem gondolom, hogy helyes az, hogy látványosan prejudikálod magadnak a fekete pontokat; a Közösség kellően intelligens, megértő és szabadelvű, továbbá nem gyengeelméjű, így el tudja dönteni, hogy mit és miként minősít.

A Te véleményeddel ellentétben, szerintem egy nagyon szellemes, nem rasszista, egyedi Wordpress-es viccet olvashattunk. Abban viszont igazad van: kinek a pap, kinek a pap lánya… :wink: :slight_smile:

@kasza egy offtopciban hadd írjon már az ember arról amiről “akar” << szerinted komolyan magára vette itt ezt valaki is? (ha te igen akkor elnézést, de nem ezt éreztem a kifejezésmódodból…) szóval hadd csak a "jogosultak"ra a felháborodást… amúgy meg baromság a szabályzatot annak írói orra alá dörgölni. valószínűleg, ha egyszer ők fogalmazták 1. felfogták amit leírtak ( :stuck_out_tongue: ) 2. add meg nekik a lehetőséget, hogy ők értelmezzék úgy ahogy akarják, ha egyszer ők írták…

A fekete pontot pedig tenyeredbe kapod és félhetsz, nehogy Davy Jones szörnye elkapjon :slight_smile:

'hgrg' wrote on '2009-11-27:

2. add meg nekik a lehetőséget, hogy ők értelmezzék úgy ahogy akarják, ha egyszer ők írták...

Átgondoltam és igazat adok Neked. Mert ide is - mint ugy általában az emberekre - érvényes Orwell mondása, az off-topic és a humor kedvéért WP vicc formájában:

A WP-Hu fórumon minden ember egyenlő, de egyes emberek egyenlőbbek a többinél.

;)

kasza… inkább nem folytatom… csak annyit, hogy: ami félremagyarázható, azt félre is magyarázod… ennyi…

Szerintem pedig amig Magyarországon megjelenhet könyvesboltban “Roma Viccek” nevet viselő kiadvány,

addig én is használhatom ezt a kifejezést. Mivel a “roma” kifejezés használata cseppet sem rasszista.

Egyébként pedig, a “more”, mint olyan a lóvári cigányban testvért jelent, másképpen nem lenne értelme a viccnek.

Lehet itt kötekedni, de agyatlanul és szűklátokörúen, no meg szőrszálhasogatóan tök felesleges.

Remélem, rasszistázod az éttermet is, ahol szerepel az étlapon cigány pecsenye…

DjZoNe: Múltkor valahol már Kisebbségi pecsenyeként láttam kiírva :wink: :smiley:

Liberális anyukák sétálnak egymás mellett, tolják a gyerekkocsikat. Az egyik megkérdezi a másiktól:

• Mondd, neked mid van: fiad vagy lányod?

• Majd eldönti ő maga, ha felnő.

Ez jó . :smiley:

Alváshiányban szenvedve találtam:

“Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?

1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve

14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni

7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire

1 aki az egészet átrakja a világítás topicba

2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba

7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban

5 aki flame-eli a nyelvtanárokat

3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben

6 aki vitázik azon, hogy “villanykörte” vagy " villany körte” másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot

2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa

15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt

19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni

11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba

36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás

7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat

4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást

3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált

és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz

13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy “én is”

5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát

4 aki azt mondja, hogy “nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?”

13 aki azt mondja, hogy “csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről”

1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet."

Forrás:

:smiley: :lol:

Mindenkit kérek, hogy ne vegye magára, mert ez csak egy vicc :wink:

Ez is tetszik :smiley: Jellemző a fórum közösségére :wink:

elgondolkodtató :slight_smile: