WordPress Tutorial

WordPress Tutorian magyar nyelvü leirás,hol lelem meg?vagy várhato e,személyessen nekem kéne,mert nagyon kezdö vagyok és nemtudom a hogy mi képpen induljak e a szerkesztésbe,hiszen nem anyira egyszerü,mind ahogy ezt szoba leirják.

Amugy nemlenne rossz,ha értenénk hozzá,vagy tudnám kezelni.

Itt: http://bit.ly/idlWt

nem erre gondoltam,mert a linkre rákatintva ez a cim jön ki http://www.magyarhelyesiras.hu/

Talán nem véletlenül. Amíg nem tudod értelmesen kifejezni magad, addig szerintem ne erőltesd az internetet.Ám, hogy ne legyek túlságosan negatív, így egy könyvet ajánlok, ami segíteni fog: http://bit.ly/wCIkhm

Az lehet, de leírtál három mondatot, amibe belesűrítettél 24 helyesírási hibát. És ezek CSAK helyesírási hibák, arról még nem beszéltünk, hogy nem sikerült megfogalmaznod a kérdésedet érthetően, magyarul. (pl. mi az, hogy „szóban leírják”?)

Elég gyerekek egyszer elmondani valakinek, hogy nem írt helyesen és figyeljen oda, nem kell ebből Cunami szintű problémát csinálni, ha pedig már leoltjátok a másikat, akkor segítséget is adjatok neki, ha arra volt erő, hogy savazzátok. Merevek vagytok mostanában a fórumon elég sokan, mint a horgász damil.Magyar WP blogok:

rossz zsaruk / jó zsaru :smiley:

Legalább ímet javítsa már valaki, szúrja a szemem, hogy TutoriaN. :slight_smile:

Syska!Ne csinálj programot! :slight_smile: Ez így szép, ahogy van. A második link azért szemét dolog volt… :slight_smile: :slight_smile:

[off]

1.Én rendkívül díjazom azt, hogy a kérdező vette a fáradtságot és a PRESSZÓBA tette fel kérdését!

2.Azt viszont sajnos nem tudom szó nélkül hagyni, hogy “szoba leirják” mivel az ilyesmit nem birom értelmezni :). Körülírni még talán :wink:

No de viccen kívül, ha van konkrét kérdésed is akkor azt tedd fel a megfelelő topic-ba…

[/off]