Sziasztok!
A tárhelyemen létrehoztam egy aldomaint.
Harmadszorra próbálom feltelepíteni rá a wordpresst, de egy idő után kiírja, hogy “átviteli hiba”.
Mi lehet a gond? Milyen infora lenne még szükségetek a “segítségadáshoz”?
Előre is köszönöm.
Azt nem tudod, hogy melyik fájlnál akad el? Nekem a .htaccess-re produkált anno ilyen hibát, azt nem engedte feltölteni. Mondjuk szűz csomag esetében ritkán van .htaccess probléma.
Melyik FTP-klienst használod, ami ilyen szűkszavú? Ami most eszembe jut, az az, hogy betelt a tárhely, rövid a session és bontja a kapcsolatot, ill. nincs automatikus újrakapcsolódás beállítva.
Próbáltad már azt, hogy attól a fájltól folytatod a feltöltést, ahol megszakadt?
Hú!Ez engem is érdekel!
Egy tárhelyen ezek szerint lehet két Wordpress feltéve és lehet két féle honlap is?Egyik a domain nevén, a másik weblap az al domain nevén?
Figyelek,hogy kell ezt megcsinálni a gyakorlatban.
Azt nem tudod, hogy melyik fájlnál akad el? Nekem a .htaccess-re produkált anno ilyen hibát, azt nem engedte feltölteni. Mondjuk szűz csomag esetében ritkán van .htaccess probléma. :)
Melyik FTP-klienst használod, ami ilyen szűkszavú? Ami most eszembe jut, az az, hogy betelt a tárhely, rövid a session és bontja a kapcsolatot, ill. nincs automatikus újrakapcsolódás beállítva.
Próbáltad már azt, hogy attól a fájltól folytatod a feltöltést, ahol megszakadt?
NA, megpróbáltam újból és a button-grad-active-vs.png-nél írja ezt ki, a wp-admin/images fileból.
Amit tudni kell: a tárhelyemen a domain alatt ugye van egy wp, van már egy aldomainem, ott is van egy wp, de tartalom még nincs nagyon rajta és ez lenne a 2. aldomain. Total commanderrel próbáltam bemásolni. Próbáltam folytatni a következő file-tól, de zta írja ki "Távoli mappakészítési hiba".
Basszus! Megvan a hiba! Elértem a 95% lemezhasználati határt!! Alig van pedig tartalom a domainemen....

Megoldódott akkor. Köszönöm a segítséget....
Sziasztok!
Olvasgattam a problémákat, remélve, hogy megtalálom a megoldást az enyémre.
A tárhelyszolgáltatóm olyan szuper, hogy kizárólag Total Commanderrel érem el a fájljaimat. Szeretnék létrehozni egy pár aldomaint, (ami a másik tárhelyszolgáltatónál a webes felületen egy mozdulat) viszont azt sem tudom hogy fogjak hozzá… :unsure:
Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm a supportot.
Timi
esetleg megemlíthetnéd a szolgáltatódat és a csomagod típusát… biztosan van vmiféle admin felületük…
Ahogyan a szolgáltatód írja:
Igen,igen, kértem, azt a választ kaptam, hogy “korlátlanul létrehozható subdomain”…
hát akkor talán őket kérdezd hol mivel ez szolgáltatófüggő. valamiféle saját felület szokott lenni vagy cpanel pl ami elég elterjedt illetve ennek modjai… de pld ott a freeware: http://isp-control.net/ stb van még csillió féle…
Köszönöm szépen mindenkinek, sikerült. :rolleyes:
esetleg akkor nem írnád le hogy hogyan sikerült? a fórum azért van hogy mások is megtudják a megoldást ha felmerülne ugyanez a kérdésük…