WordPress telepítés utáni beállítások - WordPress Írás beállítások 1. rész

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) WordPress telepítés utáni beállítások - WordPress Írás beállítások 1. rész című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: WordPress telepítés utáni beállítások - WordPress Írás beállítások 1. rész]

Az én admin felületemen nincs meg az - írás - a beállítások alatt. WP-Members plugint szeretném használni, de a comment.php-t sem találom.

Tudnál segíteni?

Kedves Tibor!

Ha nincs Írás menüpont az admin felületen, akkor nagy a gond: nem ment fel minden fájl, vagy valamelyik(ek) sérült(ek) a telepítés során. Ennek újra neki kellene futni, vagyis felmásolni minden fájt újra, de még jobb lenne egy teljesen új telepítésnek nekifogni addig, amíg nincs az egészben rengeteg tartalom.

Melyik sablonban nem találod a comment.php-t? Segítek szívesen, ha tudok, de ilyen kérdések a WordPress Magyarország Fóruma elé tartoznak. :slight_smile:

Közben rájöttem, hogy jogosultság problémáról lehet szó. De én vagyok az adminisztrátor, úgy lépek be. Mégsem tudok jogosultságokat sem állítani… :frowning:

Köszönöm nagyon hasznos írás.

nagyon hasznos és részletes a leírás. Várom a folytatást.