wordpress tanfolyam

Kezdett OFF lenni a téma, gondoltam itt "eszmecserél"hetnénk róla…

(http://forum.word-press.hu/topic/3248-wordpress-tanfolyam/page__view__findpost__p__28593)

“Úgy tudom,hogy a wp-suli tárhelyet is árul, 1 giga 10ezer. Én sokallanám :smiley: Bár még azt is vállalja, hogy az ott “wordpress-szelőknek” ingyen beállitja a wp-config file-t ;)”

Egy kicsit másképp néz ki a dolog. Szemfüles voltam, mentettem idő közben, így megvan az iromány… a teljes, mert mostanra:

Code:

"(Volt itt egy vita, de sehová nem vezetett. Először úgy gondoltam, okulásként fent hagyom, de meggondoltam magam. Inkább legyen hely a szakmai hozzászólásoknak. Úgyhogy kitöröltem az egészet. Ha a “kritikusomnak” még van mondanivalója, keressen magánüzenetben.)"

:) Látjátok? Már megint én kötöszködök.. Biztosan van bennem van a hiba. előbb Hitetlen, most ez a nőci.. :) (csak az előbbiben "védekező", utóbbiban "vita indító" voltam :) )

Kicsit bepipultam a nőszemélyen.. ilyet írt, hogy ő rengeteget segít ingyen az embereknek.. INGYEN ???:

Code:

- WordPress motor telepítése:

a legfrissebb elérhető magyar nyelvű változat telepítése nálunk rendelt tárhelyszolgáltatás esetén ingyenes, idegen tárhelyre (az adatbázis beállításával együtt): 2.000 Ft + ÁFA.

- WordPress sablon testreszabása:

modulok eltávolítása vagy hozzáadása, angol nyelvű üzenetek lefordítása: 2.000 Ft + ÁFA.

(WordPress sablon-gyűjtemény itt)

- Bővítmények (pluginek) telepítése:

seo, közösségi média, előfizetés, zárt tagsági oldalak, stb igény szerint: 2.000 Ft + ÁFA.

(WordPress plugin-gyűjtemény itt)

- Segítség és ügyfélszolgálat:

segítség a WordPress motor, a sablon és a bővítmények (pluginek) telepítésében és beállításában, a Vezérlőpult használatának megértésében és az első bejegyzések publikálásában, valamint 12 órás ügyfélszolgálat (munkanapokon reggel 8-tól este 8-ig) egy hónapon keresztül: 4.000 Ft + ÁFA.

+1. Ha nem(csak) technikai jellegű kérésed van, tehát a WordPress telepítésén és beállításán kívül az értékesítési szövegeket, a bemutatkozást, a levélsorozatokat vagy más szövegeket is tőlem kéred, ezeket is megrendelheted:

- Értékesítési szövegek (főoldal, bemutatkozás, levélsorozat): 8.000 Ft + ÁFA.

- Értékesítési technika (tapasztalatok, feliratkoztató oldal): 8.000 Ft + ÁFA.

- Betanítás és segítség a fenti két megrendelés mellé: ingyenes.

Bakker a híres “5perces WP telepítő” végignyomásáért kér 2000 HUF-t?

Drága hgrg: a négy gyereket el köll valamiből tartani :wink: Az itteni adatlapján is több kisgyerekes anyuka volt, amig ki nem takaritotta az adatlapot … legalábbis tegnap már nem volt rajta semmi személyes infó

Ne vigyétek túlzásba, ne személyeskedjetek! Én telepítettem már drágábban is WordPress-t. Aki megveszi, annak nem drága! Ha valaki azért fizet 2000Ft-ot, hogy feltegye neki a tárhelyére, mert lusta elolvasni a magyar szöveget, amit kiír a weboldala, akkor fizessen érte… Kapitalizmus van :slight_smile: Amíg nem itt hirdeti a szolgáltatásait (ahogy reggel tette, azokat töröltem), addig nincs gondom vele.

Ti sem szeretnétek, ha egy fórumban fikáznák az üzleteket… Mellesleg félre értelmezitek, itt nem a WordPress vonatkozást kell megfizetni, hanem az időt! Neki öt perce 2000 Ft-ba kerül! :slight_smile:

Ez olyan mint az olajcsere… pont tegnap kerültem “szóváltásba” az egyik rokonommal, mert szerinte sznob vagyok, mivel nem cserélem le a kocsimban az olajat. Helyette beviszem a szalonba és megcsináltatom mással.

Természetesen meg tudnám én is csinálni, nem kell hozzá sok ész, viszont nem kenem össze magam és nem fogok 10-20e ft-ért a kocsi alatt kúszni-mászni.

Akinek nincs kedve pl. mySQL adatokat keresni, beállítani stb… az megcsináltatja mással.

Igazad van. Szerintem én csak szimplán irigy vagyok :wink: :smiley:

Várj. Szándékosan nem fikáztam le. Csak felháborodtam. És elsősorban a PwdbyWP ill. a sablon készítőjének backlink hiánya miatt. (amúgy ezeket legalább visszarakta…)

Utána amit lenyomott, hogy én “alaptalanul vádaskodok” és hasonlók attól egy picit kiakadtam. Hát álljon már meg a menet…

Meg ingyen=2000HUF? És végig igyekeztem kritikus, de korrekt lenni.

Amúgy egyet értek az “aki hülye fizessen” elvvel, de pont egy OpenSource CMSnél így lehúzni a szerncsétlen kismamát stb…

Annak valószínűleg fingja sincs róla hogy lehetne másképp is így simán kicsenget érte… valamennyit…

Jó jó de már ott tartottunk, hogy ki miből tartja el a gyerekét…

1. engem nem igazán izgat a dolog. Én is egy négy gyerekes család tagja vagyok, bár más szituban :slight_smile: Szóval ez mindenkinek a maga baja

2. egy kicsit érthetetlen nekem, hogy ezt miért tolja mindenhol az arcodba… Lehet hogy jó marketinges reklámfogás? biztos…

"Akinek nincs kedve pl. mySQL adatokat keresni, beállítani stb… az megcsináltatja mással. "

yah pld velem mert segítek neki, ha olyanom van. DE

ő azt mesélte nekem, hogy ő mennyit segít ingyen. BaZE a 2k még sincs ingyen!! Tudom lehet hogy a politikus-féle matek a kor függvénye? pármillió forint= SEMMI… :smiley:

vagy csak hogy az összegek semmivé lesznek… jóvan de el tom én is költeni ahhoz nem kell másnak odadnom :smiley:

Én spec leszarom ki miből tartja el a gyerekét, és önmagát.

Viszont, a fórumon a magam részéről nem akarok találkozni “véletlenül” ezzel a wp-suli “reklámmal”.

Persze, én sem! Ezért is töröltem a hirdetéseket! :slight_smile:

fújjjj, mármint ez a topic :frowning:

Szerintem is! Le is zárom ezt a témát! Inkább ne menjünk bele… maradjunk meg szerény WordPress fanoknak :slight_smile: