“Úgy tudom,hogy a wp-suli tárhelyet is árul, 1 giga 10ezer. Én sokallanám Bár még azt is vállalja, hogy az ott “wordpress-szelőknek” ingyen beállitja a wp-config file-t ;)”
Egy kicsit másképp néz ki a dolog. Szemfüles voltam, mentettem idő közben, így megvan az iromány… a teljes, mert mostanra:
Code:
"(Volt itt egy vita, de sehová nem vezetett. Először úgy gondoltam, okulásként fent hagyom, de meggondoltam magam. Inkább legyen hely a szakmai hozzászólásoknak. Úgyhogy kitöröltem az egészet. Ha a “kritikusomnak†még van mondanivalója, keressen magánüzenetben.)"
:) Látjátok? Már megint én kötöszködök.. Biztosan van bennem van a hiba. előbb Hitetlen, most ez a nőci.. :) (csak az előbbiben "védekező", utóbbiban "vita indító" voltam :) )
Kicsit bepipultam a nőszemélyen.. ilyet írt, hogy ő rengeteget segít ingyen az embereknek.. INGYEN ???:
Code:
- WordPress motor telepítése:
a legfrissebb elérhető magyar nyelvű változat telepítése nálunk rendelt tárhelyszolgáltatás esetén ingyenes, idegen tárhelyre (az adatbázis beállításával együtt): 2.000 Ft + ÃFA.
- WordPress sablon testreszabása:
modulok eltávolítása vagy hozzáadása, angol nyelvű üzenetek lefordítása: 2.000 Ft + ÃFA.
(WordPress sablon-gyűjtemény itt)
- Bővítmények (pluginek) telepítése:
seo, közösségi média, előfizetés, zárt tagsági oldalak, stb igény szerint: 2.000 Ft + ÃFA.
(WordPress plugin-gyűjtemény itt)
- Segítség és ügyfélszolgálat:
segítség a WordPress motor, a sablon és a bővítmények (pluginek) telepítésében és beállításában, a Vezérlőpult használatának megértésében és az első bejegyzések publikálásában, valamint 12 órás ügyfélszolgálat (munkanapokon reggel 8-tól este 8-ig) egy hónapon keresztül: 4.000 Ft + ÃFA.
+1. Ha nem(csak) technikai jellegű kérésed van, tehát a WordPress telepítésén és beállításán kívül az értékesítési szövegeket, a bemutatkozást, a levélsorozatokat vagy más szövegeket is tőlem kéred, ezeket is megrendelheted:
- Értékesítési szövegek (főoldal, bemutatkozás, levélsorozat): 8.000 Ft + ÃFA.
- Értékesítési technika (tapasztalatok, feliratkoztató oldal): 8.000 Ft + ÃFA.
- Betanítás és segítség a fenti két megrendelés mellé: ingyenes.
Drága hgrg: a négy gyereket el köll valamiből tartani Az itteni adatlapján is több kisgyerekes anyuka volt, amig ki nem takaritotta az adatlapot … legalábbis tegnap már nem volt rajta semmi személyes infó
Ne vigyétek túlzásba, ne személyeskedjetek! Én telepítettem már drágábban is WordPress-t. Aki megveszi, annak nem drága! Ha valaki azért fizet 2000Ft-ot, hogy feltegye neki a tárhelyére, mert lusta elolvasni a magyar szöveget, amit kiír a weboldala, akkor fizessen érte… Kapitalizmus van Amíg nem itt hirdeti a szolgáltatásait (ahogy reggel tette, azokat töröltem), addig nincs gondom vele.
Ti sem szeretnétek, ha egy fórumban fikáznák az üzleteket… Mellesleg félre értelmezitek, itt nem a WordPress vonatkozást kell megfizetni, hanem az időt! Neki öt perce 2000 Ft-ba kerül!
Ez olyan mint az olajcsere… pont tegnap kerültem “szóváltásba” az egyik rokonommal, mert szerinte sznob vagyok, mivel nem cserélem le a kocsimban az olajat. Helyette beviszem a szalonba és megcsináltatom mással.
Természetesen meg tudnám én is csinálni, nem kell hozzá sok ész, viszont nem kenem össze magam és nem fogok 10-20e ft-ért a kocsi alatt kúszni-mászni.
Akinek nincs kedve pl. mySQL adatokat keresni, beállítani stb… az megcsináltatja mással.
Várj. Szándékosan nem fikáztam le. Csak felháborodtam. És elsősorban a PwdbyWP ill. a sablon készítőjének backlink hiánya miatt. (amúgy ezeket legalább visszarakta…)
Utána amit lenyomott, hogy én “alaptalanul vádaskodok” és hasonlók attól egy picit kiakadtam. Hát álljon már meg a menet…
Meg ingyen=2000HUF? És végig igyekeztem kritikus, de korrekt lenni.
Amúgy egyet értek az “aki hülye fizessen” elvvel, de pont egy OpenSource CMSnél így lehúzni a szerncsétlen kismamát stb…
Annak valószínűleg fingja sincs róla hogy lehetne másképp is így simán kicsenget érte… valamennyit…
"Akinek nincs kedve pl. mySQL adatokat keresni, beállítani stb… az megcsináltatja mással. "
yah pld velem mert segítek neki, ha olyanom van. DE
ő azt mesélte nekem, hogy ő mennyit segít ingyen. BaZE a 2k még sincs ingyen!! Tudom lehet hogy a politikus-féle matek a kor függvénye? pármillió forint= SEMMI…
vagy csak hogy az összegek semmivé lesznek… jóvan de el tom én is költeni ahhoz nem kell másnak odadnom