Sziasztok,
Segítsetek nekem légyszives ezzel a bővítménnyel kapcsolatban.
Az történt, hogy napokban jelent meg egy uj verzió amit fel is tettem. Viszont amiota fent van azóta nem html filokat készít a cache könyvtárba hanem ilyen wp-cache-6887848633c4bb0d30012de21652af8e.php filokat.
Namár most nekem Use mod_rewrite to serve cache files. (Recommended) van beállítva mert nem tudom melyiket érdemes használni de ez bevált rég óta.
Szerintetek nem hibás ez az uj verzió? Vagy csak nekem csinálja ezt? Localhoston is és mindkét sitomon is .php file-ok vannak html helyett. Visszatettem az elöző verziót és most jónak tűnik.
Most ilyenkor mi van? Nem tetszik a php cache 
Szia,
nézd meg először egy olyan böngészőből az oldalt, ahol nem vagy belépve, ugyanis, ha az oldalra be vagy jelentkezve, akkor alapból a PHP alapú cachet használja az oldal, ha máshogy nem állítod be.
Szia,
Módosítom a bejegyzést mert fél északámat ezzel töltöttem.
Ahogy írod más böngészővel használva nincs php cache file ha nem jelentkezek be, rendben van.
Viszont ha bejelentkezek akkor is lesznek html cache filok, gondolom a látogatók hozzák ezt létre akik nincsenek bejelentkezve, viszont bejelentkezéskor létrehozom én a php cache filokat.
3 php mindíg van, az egyik a logout és login oldalból létrehozott cache a másik meg az rss feed tartalma php fileban. Ezek mindíg létrejönnek.
Megnéztem a korábbi verziót.
Kijelentkezve nincs változás html cache rendben.
Bejelentkezve csak annyi, hogy nincs az a 3 php cache file hanem. Ugyanugy megvan a feed mappában az rss tartalma csak html formában. A logout page és a logon page nincs cache nem jön létre se php se html fileban.
Hát ennyi a furi ahogy elnézem.
Nem tudom foglalkozzak e vele?