wordpress + smf

Üdvözletem mindenkinek!

Eléggé új felhasználó vagyok a wordpress rendszerben, ezért lenne pár kérdésem:

Melyik plugint ajánljátok egy smf fórum motor és egy wordpress blog motor összekötéséhez?

olyanra gondoltam, hogy a wp-ben létrehozott bejegyzéseket a fórumban is megjelenítse, és a kommenteket is.

Extra: az smfben létrehozott témákat a wordpressben is kipostolja, és a fórum hozzászolásokat is kiirja a blogon.

Ezek közül melyik lehetséges?

Ha lehet akkor részletes leírást adjatok, vagy linket! :slight_smile:

Előre is köszi!

Üdv!

A WordPress bejegyzéseit kitegye témáknak: Ha van benne RSS olvasó, akkor simán a WP rss-éből kiolvasva létre tudja a rendszer (elvileg) hozni a témákat.

Extrával kapcsolatban: Az SMF-es témákból nem fog tudni a WordPress bejegyzést csinálni. (Igazából értelmét sem látom.)

Link:

http://www.google.hu…x-a&hl=hu&gl=HU

Legújabbnak talált plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/smf2wp/

végülis igazad van az extrával kapcsolatban, de azért érdekelt, hogy van-e ilyen :slight_smile:

már kerestem sok plugint, de megbolondul a wp, ha felrakom :S

ajánlani nem tudnál valamit?

a megbolondulás alatt ezt értem: a forumban más az admin neve mint a wp admin, és nem ad admin jogot… meg volt olyan is, hogy miután felraktam az egyik ilyen smf plugint, behozta azt az oldalt, hogy frissen telepitett wp, és semmi mást nem hozott be, mindig erre az oldalra dobott ki…

Sosem próbáltam a kettő rendszert összekötni. Van másik fórum, ami egyszerű dolgokra jó, ez a PunBB. Ezt már 1x sikerült összekötnöm rendesen WP-vel.

felhomályosítana valaki ennek a felhasználási céljáról?.

1 irányt még értek, hogy pl blog::post / cikk commentet lezárod és a fórumban lehet szétcincálni / véleményezni amihez ugye nem árt, ha a témaindító bejegyzés a blogpost maga.

De a vissza irányt nem értem: fórumból wpbe?! minden fórumpostot kiraksz a 'blog' ra?

?

hgrg: például, ha a fórumban felhoznak egy újabb témát, ami érdekes, az mehetne ki a blogra is, nem? De igazából ezt nem is akarom megvalósítani, hogy fórum -> blog, csak felmerült bennem ez a kérdés, hogy ez lehetséges-e.

Köszönöm a válaszokat!

Üdv,

Új hozzászólásokat be tudod elvileg importálni wordpress-be autoblog bővítménnyel ami rss csatornát használja erre. Elviekben működnie kell. A gyakorlatban még sosem próbáltam.

@Mohalaci: te 1az1ben publikálnál mindent? > mert akkor nem 'csak az érdekes téma' kerül ki

Ha pedig úgyis szerkeszteni fogod és úgysem mindent akkor miért pörgeted a rendszered fölöslegesen?!

Vagy netalántán 1-1 teljes topic tartalmát wp-be? Blogba és a további hszeket commentbe? még mindig átgondolatlannak érzem a kérdést.

Én egy olyan bővítményt keresnék, ami a wordpress és az smf oldalt összekapcsolja, úgy hogy mind a két oldalon ugyan azzal a felhasználóval lehessen használni.

Esetleg:

http://wordpress.org/extend/plugins/smf2wp/