Olyan oldal érdekelne, ahol Online módon össze lehet hasonlítani a wordpress 3.1-es fájlokat a régebbi wp verziók fájljaival, főleg template érdekelne, de ha az összes wp fájl benne van az sem baj.
Mondjuk jobb oldalon lennének a 3.1-es fájlok pirossal kiemelve a változtatott kódrészek, megint más színnel az előző verzióban nem szereplő kódrészek, törölt kódrészek, felülírt kódrészek, stb
letöltöd, totalcommander file-összehasonlító
Ihen az megvan, de a fölösleges letöltögetések elkerülése végett gondolkoztam ezen, mert akkor most uyge tölthetem le a régebbi verziós wp-t
Mi értelme van az összehasonlításnak?
Mit szeretnél megtudni?
gondolom a változásokat… de egyszerűbb ha feliratkozol a dev levlistára ott jönnek csőstül… vagy akár svn levlista is van ott tényleg minden kódrészletváltozásról értesülsz
3.0.5 és 3.1 közötti különbségek:
http://core.trac.wordpress.org/changeset?old_path=%2Ftags%2F3.0.5&old=17488&new_path=%2Ftags%2F3.1&new=17488
Az új fájlok előtt zöld négyzet van.
A módosultak előtt sárga.
A töröltek előtt piros.
Köszönöm. Pont ilyet kerestem.
Igen a változtatások érdekelnek, a themeben főleg mert van egy néhány módosított sablonom, aminek a wp-ben található default sablon az alapja, így ha abban frissül valami, akkor a saját (wp default módosított) sablonjaimba, kézzel teszem bele a változtatásokat.