Wordpress.org domain+tárhely

Sziasztok!
A wordpress.org -on vásárolható domain és tárhely is?
https://wpkurzus.hu/wp-content/uploads/2016/05/com-vs-org-731x1024.png

Szia. Én csak saccolok, de ha árulnának, akkor a hostingban benne lenne. Ott csak ajánlatok vannak, hogy hol érdemes.
Az én tárhely szolgáltatóm magyar cég, 11 éve vagyok náluk, maximálisan meg vagyok velük elégedve.

Köszi!
Mik az ajánlott, megbízható tárhelyek, az említetteken kívül? https://wphu.org/wordpress-tarhely/

Sziasztok!

A válaszokból (maximálisan meg vagyok velük elégedve, megbízható tárhelyek) azt veszem ki, hogy a személyes élmény a mérvadó.

Arra jutottam, hogy a mérésen alapuló döntések élhető állapotot eredményeznek. Persze egy szolgáltatásról sokkal pontosabb képet ad, ha 2 percenként monitorozza az ember, mintha csak reaktív módon áll hozzá.
Magyarországon sajnos nincs vállalati jellegű hosting kínálat, mert kereslet sincs, erre jutottam két év keresés után: https://github.com/szepeviktor/wordpress-speedtest (160 mérés)

A külföldi osztott tárhelyeken is az a helyzet, hogy nincs szakértő gazdája a honlapnak (az üzemeltetésre gondolok) nincs aki egy szigorú rendet tart a honlap folyamataiban és nem figyeli senki a HTTP forgalmat, így csak a képernyőn a laikusoknak is észlelhető hibák kerülnek kijavításra, ergo nem lesz proaktív az üzemeltetés.

Egy éles honlap alatt ezt értem: https://github.com/szepeviktor/debian-server-tools/blob/master/webserver/Production-website.md
Így lehet elindulni egy új ügyfél webes alkalmazásával/honlapjával: https://github.com/szepeviktor/debian-server-tools/blob/master/Onboarding.md
(ezek minden életből vett példákon alapszanak, nem elmélet)

Hogy akkor mit ajánlok? Osztott tárhely helyett a magyar Kinsta-t, vagy magamat. (a Closte is egy műszakilag modern hosting cég)