Egy hölggyel mindig beszélj tisztességes hangnemben!
Ha vennéd a fáradozást magadnak, akkor láthatnád, hogy itt is, mint az E107-ben vannak beállítások. Azon, lealább azon, illene végigmenni, bár a kérdésedre nem ott van a válasz…
Amikor létrehozol egy oldalt, annak viszont vannak beállításai a jobb oldali részen, ahova oda van írva, hogy alapban az angol abc szerint állnak sorban az oldalak, a sorrend a jobb oldali részen beírt számok sorrendjével változtatható.
Bonyolultabb sablonoknál bővítmény használható, pl. a My Page Order nevezetű bővítmény.
Pontosan az volt a baj, hogy a seo-pack már fent volt, és ott a korábbi beállítás szerepelt. Lehet, magamtól még órákba telt volna, hogy rájöjjek (így 1 perc volt megoldani). Adtatok nekem meg a családnak pár szabad órát! Remek a fórum! Kösz.
[off]De jó, hogy a tapasztaltak és válaszadók néha(mindig) részinformációkat kapnak csak és a sötétben kell tapogatózni.
Lassan ki kellene rakni valami információfélét, hogy pl.:" ha bármi problémád van , és ide szeretnéd írni , és szeretnéd , ha segítséget kapnál , akkor kérlek oszd meg velünk a következő információkat: - (felsorolás) - " [/off]
1. Hogy tudom az oldalak sorrendjét megváltoztatni wordpressen belül?
Nekem vagy egy WP-m, ami weboldalként funkcionál és lényegében csak oldalakból áll. Én ugy oldotam meg, hogy nekiálltam beszámozni az oldalakat a Sorrend menüpontban. Elég hatékony megoldás. Pedig kb. 150 fő- és aloldalam van.
Szóval több információt kell hogy megossz velünk. Különben mint láthatod, vakon tapogatózunk.
bocsi azt nem ártott volna közölni:)
Tárhely az itt van: http://www.000webhost.com/
Code:
PHP Error Message
Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in /home/a1366644/public_html/dreamdance/wp-includes/functions.php on line 1948
Free Web Hosting
PHP Error Message
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in /home/a1366644/public_html/dreamdance/wp-includes/functions.php on line 1939
Free Web Hosting
PHP Error Message
Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in /home/a1366644/public_html/dreamdance/wp-includes/functions.php on line 1948
Free Web Hosting
Nem sikerült létrehozni a(z) /dreamdance/feltolt/2010/02 könyvtárat. Ellenőrizni kell, hogy a szülő könyvtár írható-e!
Elég kezdő vagyok szóval lehet totalcommanderel lesz a baj de mondjuk szerintem nem az a probléma .