Sziasztok!
Hogyan szúrhatom be a woordpress oldal szerkesztőjébe a wordben készült, oldalakat,szórólapokat, diagramokat stb. mert én beszúrom de szétcsúszik meg nem jeleníti meg a képeket sem. Köszönöm!
Ha nagyon muszáj, ott van a szerkesztő második sorában középtájon a beszúrás wordből ikon…
De nagyon nem javasolt word cuccokat beszúrni, pont a sok szemét miatt, amiért szétesik.
Köszönöm! De az úgy nem jó mert akkor a képeket és még a szövegeket sem tudja megjeleníteni nem ér egy nagy szt sem… Úgy értem a helyzetem hogy pl megcsinálom wordbe az aloldalt, és ha beszúrom a wordpressbe akkor tökéletesen megjeleníti de sajnos ez nem így van.
- Word > kép (“lefényképezed” az oldalt; ang: snapshot) > feltölt
- Word > PDF file > feltölt
Más megoldás nem nagyon van…
Köszönöm akkor azt szeretném megkérdezni hogy a wordpress oldal létrehozásánál hogyan tudnék normálisan képeket behelyezni amit akárhova húzhatok helyezhetek stb. mert komolyan mondom szinte csak szöveget lehet megjeleníteni az oldalon?
Hát ne csináld meg wordben az anyagot, hanem fogalmazd meg meg egy textszerkesztőben (mi is van win alatt, pspad vagy mi a neve?), és formázd wordpress felületen. Képeket meg ugyanúgy lehet beilleszteni, jobbra, balra, középre igazítani, tetszőleges méretben megjeleníteni.
(Bejegyzés vagy oldal írása közben - képfeltöltés - bejegyzésbe illesztés - itt tudod meghatározni, hogy hová akarod igazítani a szöveghez viszonyítva, és hogy milyen méretben akarod megjeleníteni.)