Egy kísérleti oldalt szeretnék indítani WP fődomainnel, és statikus html-t tartalmazó aldomainekkel. A gondom az, hogy szeretném az aldomainkezelést virtuálisan megoldani, azaz az aldomaineket nem egyesével hozzáadogatni a Cpanel tárhelyhez, mert ha működik az első 1-2 aldomain, akkor lenne belőle 50-100 db.
Olyan .htaccess-es, vagy egyéb megoldást keresek, ami a gyökérkönytárba feltett almappák tartalmát (sima index.html-ek) aldomainként képes megjeleníteni.
Vagyis, pl
az oldal.hu/aaa/ az aaa.oldal.hu-n,
az oldal.hu/bbb/ a bbb.oldal.hu-n
stb jelenjen meg úgy, hogy ne kelljen minden egyes aldomaint hozzáadogatni a tárhelyhez.
FTP-n feltettem a WP gyökérkönyvtárába egy “aaa” almappát, és a “*.oldal.hu”-t felvettem aldomainként a Cpanel-ben a gyökérkönytárra irányítva, illetve a .htaccess-ben beállítottam, hogy az “oldal.hu/aaa” legyen az “aaa.oldal.hu” -ra irányítva. Viszont a gond az, hogy az aaa.oldal.hu-n is a WP főoldala jön be…
Tudtok rá esetleg egyszerű megoldást?
Köszi előre is.
Többfelhasználós wordpress nem jobb (egyszerűbb) megoldás lenne?
Egyszerűbbnek és gyorsabbnak tűnik a már meglévő index.html-eket feltenni FTP-n almappákba, mint feltenni WP-n adminban egyesével. Az aldomaineken gyakorlatilag egyetlen index.html lesz.