Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Létrehozva és kialaítva egy wp-oldalt az nem kerülhette el a figyelmemet, a felhasználói listában egy WordPress nevű felhasználó, melynek kreálási ideje 0000-00-00 00:00 volt user_ id- je pedig nem 0
Ki ez, hogy kerül bele, ha kiirtom adatbázisból visszajöhet-e
Köszönöm előre is a válaszokat.
http:hr.webinariumok.hu
nem tapasztaltam még hasonlót. Szerintem előbb exportáld a táblát majd töröld. Alapbeállításból admin nicken van az adminisztrátor account tehát -elvileg- nem a wp hozta létre. (admin bejelentkezőt egyébként érdemes másra változtatni!
Nézd meg tábla szinten a user vagy a user_meta táblát és lezs benne a Wordpress felhasználó, de hogy miért ??..
nálam nincs. elég sok telepítésem volt már. Most kb 6 lapot tartok karban. 3at megnéztem egyikben sem volt.
öööö…
Nekem 3-4 ben biztos van vagyis volt az érdekes az, hogy a létrehozás dátuma és ideje végig 0 ha megnézem a tábla szerkezetet akkor ez az alapértelmezett értéke a user_registered-nek, amúgy meg azt veszi fel értékül, amikor létrejön a user
Akkor ez lehet valamiféle támadás ?
Törlés őta nem jött vissza. remélem nem is fog de azért jó lenne tudni honnan?, miért?
Köszi azért a fáradozást
Más: Megodlható -e , hogy bejelentkezés után a feliratkozó ne a Vezérlőpult képernyőre hanem a Főoldalra jusson.
wp-login.php-ban (redirect_to=) használható erre?
Köszi
nem valami cpanellel vagy hasonlóval hozod létre a wordpresst?
elég egyszerűen megoldható a bejelentkezési oldal után hova dobjon, annyit kell csak tenni, hogy redirect_to paraméterben átadod az oldalt.
tehát ha úgy lépteted be a usert, hogy mikor a belépésre kattint az url pl. ez: oldalad.hu/wp-login.php?redirect_to=oldalad.hu/aloldal akkor sikeres belépés után a oldalad.hu/aloldal címre fog dobni.