Sziasztok!
A tárhelyszolgáltató, akinél fut az oldalam a MySQL adatbázis használatáért minden 100 Mbyte után pénzt kér. Az lenne lenne a kérdésem, hogy van-e valami megoldás arra, hogy ne MySQL-ben, hanem file-ként tárolja a Wordpress a file-okat.
Köszönöm a segítséget!
Persze, pár százezerért átalakíttatod egy profival. Amúgy a WordPress nem egy adatbázis zabáló, ha normális plugineket használsz.
(Mysql-t lehet külön venni más szolgáltatónál és úgy is lehet működtetni a dolgot.)
Sandro, szerintem válassz egy normális szolgáltatót,
ahelyett, hogy valamit úgy szeretnél használni, ahogy nem lehet.
'syska' wrote on '2011-12-07:
Persze, pár százezerért átalakíttatod egy profival. Amúgy a WordPress nem egy adatbázis zabáló, ha normális plugineket használsz.
(Mysql-t lehet külön venni más szolgáltatónál és úgy is lehet működtetni a dolgot.)
Köszönöm a választ! Milyen bővítmény lehet az, ami sok adatbázist használ? Ne haragudj biztos nagy baromságot kérdezek, de sötét vagyok ehhez a témához... :(
adatbázis használat = minden mivel minden beállítás (néhány file-ba írttól eltekintve) ott tárolódik… ez ilyen rendszer.
'sandro' wrote on '2011-12-08:
Köszönöm a választ! Milyen bővítmény lehet az, ami sok adatbázist használ? Ne haragudj biztos nagy baromságot kérdezek, de sötét vagyok ehhez a témához... :(
Ne használj olyan pluginek-et amik mysql-be írják a log-olást, (tehát mikor mi történt) vagy lehessen kikapcsolni.